Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Novice

 
Razvrsti po:
 
  • Čas je za spomladansko razstrupljanje telesa!

    17.03.2015

    Narava se je počasi pričela prebujati in čas je, da se začnemo tudi mi! Meseci enolične zimske prehrane in premalo gibanja so za nami, čas je, da iz telesa preženemo strupe in pomladansko utrujenost.
    Preberi več
     
  • Zdrav zajtrk za boljši dan - Chia puding!

    03.03.2015

    Zdrav zajtrk je najpomembnejši obrok dneva, saj postavlja temelje za celoten dan, vitamini in minerali v jutranjih urah namreč prinesejo moč in vzdržljivost, poveča pa se nam tudi koncentracija in produktivnost.
    Preberi več
     
  • Recept: Čokoladni mousse s svežimi jagodami

    28.01.2015

    Odličen recept za vse sladkosnedce in čokoholike! Čokoladni mousse je preprost za pripravit in predvsem za prste obliznit! :)
    Preberi več
     
  • Recept: Jajčevec pizza

    13.01.2015

    Ste tudi vi ljubitelji pizze? Pri nas vsekakor smo, saj ne mine teden, da si ne bi pripravili take ali drugačne vrste pizze. Ravno včeraj smo preizkusili nov recept s katerim smo zadeli v polno! Jajčevec pizza je primerna za vse vegane in vegeterjance.
    Preberi več
     
  • RECEPT: Detox Smoothie

    11.01.2015

    Detox smoothie napitek za razstrupljanje po novem letu je okusna in zdrava izbira za vse, ki smo v času prazničnih dni "grešili" s prekomerno količino alkohola in si privoščili kakšno dobroto preveč. Začnite novo leto tako, da naredite nekaj dobrega za svoje telo.
    Preberi več
     
  • Goji jagode - skrivnost dolgega življenja

    21.12.2014

    Kitajska ljudska modrost - Leta 1930 je New York Times objavil dva dokumenta kitajske vlade iz leta 1827 in 1877. Ta dva dokumenta sta bili voščili mojstru in zeliščarju Li Ching-Yuenu za 150. in 200. rojstni dan. Umrl je leta 1933, star več kot četrt tisočletja.

    Preberi več
     
  • 7 superživil za krepitev odpornosti in lajšanje simptomov prehlada!

    11.11.2014

    Prehlad je virusna okužba zgornjih dihal, še posebej pogosta na prehodu med letnimi časi. V povprečju nas doleti trikrat na leto, simptome pa vnaprej omilimo s celoletno krepitvijo imunskega sistema. Pomaga uživanje sveže zelenjave in sadja, bogatega z vitamini, kakovosten počitek, dovolj tekočine ter izogibanje kofeinu, nikotinu in alkoholu, ki na splošno slabo vplivajo na telesno zdravje.
    Preberi več
     
  • Zakaj česen velja za naravni antibiotik?

    16.09.2014

    Česen že od pradavnine velja za eno izmed najučinkovitejših naravnih zdravil za odpravljanje črevesnih zajedavcev, lajšanje težav z dihanjem in prebavo. Raziskave so pokazale, da česen krepi imunski sistem, saj vsebuje veliko antioksidantov, ki ščitijo organizem pred uničujočim bakterijami in virusi.
    Preberi več
     
  • Recept: Lucky Detox smoothie

    05.09.2014

    Zeleni smoothie je odličen za zajtrk ali malico. Zeleni smoothie napitki vsebujejo ogromno hranilnih vrednosti, zaradi katerih dolgo ne boste občutili lakote, saj boste telesu priskrbeli vsa potrebna hranila. Okusi zelenjave in sadja se odlično ujemajo in skupaj ustvarijo slasten, hranljiv in osvežujoč smoothie.
    Preberi več
     
  • 8 pozitivnih lastnosti avokada

    06.08.2014

    Ker avokado že tisočletja velja za čudežno živilo, smo se odločili, da vam razkrijemo 8 pozitivnih lastnosti avokada. Avokado je neizmerno zdrav in se uvršča med najbolj hranljivih vrst sadja na Zemlji, saj vsebuje kar 25 ključnih hranilnih snovi. Izhaja iz družine Lauraceae, plod drevesa avokadovec. Najstarejšo dokazi o uporabi avokada dokazujejo že 10.000 pr. n. št.
    Preberi več
     
 
Prvi56789ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.