Naše poslanstvo in vizija

Naš cilj je postati eden izmed vodilnih ponudnikov celovitih rešitev na področju zdravja zaposlenih v Sloveniji. Želimo postati več kot samo dostava sadja in podjetjem ponuditi tudi storitve, s katerimi bi aktivno vpeljevali zdrav način življenja v vsa slovenska podjetja ter ozavestili ljudi o pomembnosti izvora in kakovosti hrane.

NAŠA OBLJUBA

Zavezujemo se k sodelovanju s številnimi lokalnimi pridelovalci, spodbujanju njihovega razvoja in zagotavljanju pravičnega plačila. 

ŠIRITEV PONUDBE IN STORITEV

V prihodnosti želimo še dodatno razširiti ponudbo v naši spletni trgovini s kakovostnimi in preverjenimi izdelki, kot so meso, sir, mleko in ostali izdelki, ki jih potrebuje vsako gospodinjstvo. S tem želimo podpreti tudi lokalne pridelovalce in slovenske podjetnike.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.