NAŠA ZGODBA

Gajbica je blagovna znamka, ki že več kot deset let uspešno deluje pod vodstvom direktorice Urše Čoko in solastnika Simona Žalca. Ukvarjamo se z dostavo sadja, zelenjave in drugih lokalnih dobrot v podjetja in na dom.

Ena naših večjih prednosti je, da podpiramo lokalno in sodelujemo že z več kot 40 kmetijami in ponudniki iz različnih koncev Slovenije. Zelo nam je pomembno, da imamo v ponudbi lokalne pridelke ter izdelke, kadar pa določeno sadje/zelenjava ni v sezoni ali na voljo, ga odkupimo iz tujine, ampak vedno le najboljše kvalitete.

Poleg tega, da nam je zelo pomembno da imamo v ponudbi lokalne produkte, se zelo zavzemamo tudi za to, da smo trajnostni ter da to miselnost širimo tudi med naše stranke. Ljudem skušamo razložiti, da je bolje podpreti lokalne pridelovalce hrane in naročiti dostavo na dom, saj s tem prihranijo čas, zmanjšajo ogljični odtis (ni jim namreč treba z avtom v trgovino), zmanjšajo količino odpadkov (sadja in zelenjave ne pakiramo v plastiko) in v končni fazi naredijo nekaj odličnega za svoje telo, saj vanj vnesejo hrano za katero vedo, od kod je prišla.

 
 
 

PRI KAKOVOSTI NE POPUŠČAMO, PODPIRAMO LOKALNO

Zato odkupujemo dražje in bolj kakovostne izdelke. Prednost dajemo vedno lokalnim pridelovalcem.

Sodelujemo z  lokalnimi pridelovalci sadja in zelenjave in skupaj vam zagotavljamo širok izbor kakovostnih izdelkov s preverjenim poreklom. Podpiramo pa tudi ostale lokalne podjetnike in njihove vrhunske domače izdelke, ki jih sedaj najdete tudi v naši spletni trgovini.

 
 
 

ZAKAJ IZBRATI GAJBICO?

Oglej si naš predstavitveni video

 
 
 

Z NAMI ŽE VEČ KOT 200 PODJETIJ

Veseli smo, da nam zaupa že več kot 200 slovenskih podjetij, ki se zavedajo pomembnosti zdravega prigrizka na delovnem mestu. In veselimo se tudi naslednjih 180, ki bo ta pomemben korak še naredilo. Je med njimi tudi vaše podjetje? :)

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.