NAŠA ZGODBA

NAŠA ZGODBA

Smo mlado družinsko podjetje, ki je splet nesrečnih okoliščin spremenilo v zgodbo o uspehu. Naš oče - Andrej ali ljubkovalno Ata Gajbko - je po izgubi službe, svoj prosti čas namenil dobremu namenu.

Ker se ljudje v hitrem tempu življenja vedno manj zavedamo pomena sadja in zelenjave, je Ata Gajbko s pomočjo svojega sina Simona ter njegove partnerice Urše stvari vzel v svoje roke, ali bolje - kar v svoj kombi. Simon je s svojimi izkušnjami in znanjem iz digitalnih tehnologij kreiral spletno mesto ter naredil poslovni načrt s katerim se je potem začela odvijati zgodba Gajbice.

Z vsem večjim zanimanjem podjetij in ljudi ter promocijami preko spleta je Ata Gajbko tako lahko začel z razvažanjem sadja in zelenjave zaposlenim in jim tako pomagal do bolj zdravega načina življenja.

Danes lahko našo lokalno spletno tržnico obiščete kar iz pisarne ali z domačega naslanjača in si naročite gajbico sadja ali zelenjave na dom ali v službo, mi pa jo bomo skrbno dostavili v najkrajšem možnem času ali po dogovoru. 

 
 
 

PRI KAKOVOSTI NE POPUŠČAMO, PODPIRAMO LOKALNO

Zato odkupujemo dražje in bolj kakovostne izdelke. Prednost dajemo vedno lokalnim pridelovalcem.

Sodelujemo z  lokalnimi pridelovalci sadja in zelenjave in skupaj vam zagotavljamo širok izbor kakovostnih izdelkov s preverjenim poreklom. Podpiramo pa tudi ostale lokalne podjetnike in njihove vrhunske domače izdelke, ki jih sedaj najdete tudi v naši spletni trgovini.

 
 
 

Z NAMI ŽE VEČ KOT 150 PODJETIJ

Veseli smo, da nam zaupa že več kot 150 slovenskih podjetij, ki se zavedajo pomembnosti zdravega prigrizka na delovnem mestu. In veselimo se tudi naslednjih 150, ki bo ta pomemben korak še naredilo. Je med njimi tudi vaše podjetje? :)

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.