Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Novice

 
Razvrsti po:
 
  • Zajtrkuj kot kralj

    17.01.2017

    Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva in nekateri ga neupravičeno podcenjujejo. Izbira zgolj kozarca soka ali skodelice kave za zajtrk ne le, da slabšata vaš imunski sistem, povzročata lahko tudi nihanje teže, večjo lakoto čez dan, telesu pa ne dovolita vnosa potrebnih snovi. »Ena najslabših navad je, da se izogibate zajtrka ali se izgovarjate, da zanj nimate časa«, pravi ena zadnjih študij.
    Preberi več
     
  • Recept: Mini jabolčna pita

    28.09.2016

    Jabolčna pita — domača klasična sladica, ki preprosto ne more razočarati. Mini sladica — okusna in preprosta za pripraviti.
    Preberi več
     
  • Acai zajtrk za energijo za ves dan

    06.09.2016

    Ko pomislimo na Acai jagode nam pride na misel hrana okusnih in zdravih kombinacij, ki so bogate z vlakninami, antioksidanti in zdravimi maščobami. Prav takšen bo tudi naš Acai zajtrk!
    Preberi več
     
  • Super hrana za super razpoloženje

    04.09.2016

    Preden se poletje dokončno prevesi v jesen in se izza ovinka prikradejo sezonski prehladi, je dobro svoje telo pripraviti na drug letni čas in se preventivno ogniti bacilom. V naši spletni trgovini zato priporočamo širok nabor izdelkov super hrane oziroma hrane z bogato vsebnostjo hranilnih vrednosti, ki jih naš organizem še kako potrebuje.
    Preberi več
     
  • EKO ameriške borovnice - sadež s slovenskega vrta

    11.08.2016

    Zelo malo hrane ima toliko pozitivnih učinkov na zdravje, kot jih imajo borovnice. V majhnih modrih jagodah se skriva velikanska moč. EKO ameriške borovnice so izjemno zdravilne, saj vsebujejo veliko vitaminov, mineralov, vlaknin in antioksidantov pomembnih za normalno delovanje našega telesa.
    Preberi več
     
  • Marelica - sadež večne mladosti

    23.06.2016

    Ste vedeli, da v ljudstvu Hunza v Karakorumu niti enkrat v 900 letni zgodovini niso odkrili niti enega raka? Ko so ugotavljali zakaj je tako, so prišli do odkritja, da je to povezano s prehrano ljudstva Hunze, ki se pretežno hranijo z marelicami in njenimi jedrci.
    Preberi več
     
  • EKO jabolka

    14.03.2016

    Kopici pozitivnih lastnosti, ki jih vsebujejo jabolka, mi ponosno dodajamo še eno dejstvo, in sicer da poleg domačih in kakovostnih jabolk, ki jih dobite pri nas, gajbice zdaj bogatijo še eko pridelana jabolka kmetije Trstenjak.
    Preberi več
     
  • RECEPT: bananin kruh

    14.03.2016

    Recept za bananin kruh je eden izmed najlažjih receptov, ki smo jih kadarkoli preizkusili. Ne samo, da je preprost in okusen, je tudi zdrava alternativa navadnemu kruhu. Dodamo lahko še oreščke kot so pekani, seveda pa lahko dodamo tudi čokoladne koščke, ki se v kombinaciji z bananami odlično podajo.
    Preberi več
     
  • (P)ostani hidriran! Voda, voda, voda!

    08.03.2016

    In še enkrat: voda. Večkrat pozabljamo, zakaj je pitje vode tako zelo pomembno za naše telo in zdravje. Vas boli glava - pijete dovolj vode? Imate težave s prebavo - ste poskusili z vodo? Vaš obraz nima leska, nimate volje in se počutite napihnjene - rešitev je lahko voda.
    Preberi več
     
  • Zdravje v kozarcu

    03.02.2016

    Zelen smoothie napitki je hiter in enostaven način, da svoj dan začnete z naravno energijo! Za vas smo pripravili 10 zdravih in okusnih receptov za smoothie napitke, ki bodo vaše telo nahranila z vsemi potrebnimi hranili.
    Preberi več
     
 
Prvi45678ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.