O nas

Smo mlado družinsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo svežega sadja, sveže zelenjave in ostalih domačih dobrot. V hitrem tempu življenja želimo ljudem olajšati nakupovanje kakovostnih pridelkov, zato našo lokalno spletno tržnico lahko obiščete kadarkoli, kjerkoli, najbolj udobno pa kar z domačega kavča.

Prav tako imamo na naši strani že kar nekaj zadovoljnih podjetij, ki se zavedajo, kako pomemben je zdrav prigrizek na delovnem mestu. Posledično so sestanki bolj produktivni, zaposleni pa bolj zdravi. Zdravo osebje, veselo osebje! :)
Sadje redno dostavljamo že v več kot 100 podjetijČe želiš, da se v podjetju poveča raven produktivnosti in morale na delovnem mestu, je sadje vsekakor dobra ideja, ki jo je potrebno vključiti tudi na tvojem delovno mesto.

Med našo ponudbo boste našli tudi darilne gajbice in gajbice dobrot, ki vključujejo tudi domače likerje, medice, vina in nekaj ostalih alkoholnih pijač. Čin!

Da bi bila naša ponudba široka, raznolika in edinstvena, se povezujemo z različnimi slovenskimi pridelovalci in ponujamo pester izbor kakovostnih izdelkov. Več kot 100 jih je, pa še nešteto različnih kombinacij, zato smo prepričani, da bo pri nas vsak zase  ali za svoje zaposlene našel nekaj zdravega in slastnega.


KDO SMO?

Živjo, na drugi strani ekrana vas lepo pozdravlja ekipa štirih, zagnanih in predanih obrazov, ki vsak dan skrbi, da imate na vaši mizi dovolj vitaminov za lepše in bolj zdrave dni.


NAŠA EKIPA:

ATA GAJBKO / ANDREJ:  se je po izgubi službe odločil za novo poslovno pot. Ker je opazil pomanjkanje izbire lokalnega sadja in zelenjave, je prvo poskusno gajbico domačih jabolk kmalu nadgradil s ponudbo najrazličnejših kakovostnih pridelkov. Petka, ata Gajbko! 

SIMON: je naš stric iz ozadja, ki poskrbi, da sproti ažurirano celotno ponudbo lahko izberete prek računalnika, mobilnika ali tablice. Hkrati pa nam pomaga z nasveti v katerih ne manjka statističnih podatkov, ki nam koristijo pri naših aktivnostih v digitalnem svetu. Njegovo digitalno znanje pomaga, da je naša spletna stran pregledna, hitra in enostavna za uporabo. Z drugimi besedami: zaradi njega je Gajbica.si najboljša lokalna tržnica le en klik stran. #totalnokul

URŠA: Za vsako ekipo uspešnih fantov vedno stoji še uspešna ženska. Urša bo pokrbela za vaše želje in v najkrajšem času odpisala na vaše vprašanje. Je tudi tista, ki skrbi za barvito vsebino na naših socialnih omrežjih in spletni strani. In še navsezadje je ona tista, ki te bo tedensko opremila z zdravimi recepti in ostalimi nasveti, povezanimi s sezonsko ponudbo. Ni za kaj :) 

 
 
 

Vizitka

Dolgi Naziv: Sodobni splet, omrežne storitve d.o.o.
Krajši naziv: Sodobni splet d.o.o.
Naslov: Tesovnikova ulica 44, 1000 Ljubljana

Matična številka: 2134993000
Davčna številka: 18759823
Davčni zavezanec: DA
Transakcijski račun: IBAN SI56 0203 7025 9533 589 (NLB d.d.)
Pravnoorganizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Datum vpisa subjekta v sodni register: 26.7.2005, Okrožno sodišče v Ljubljani, SRG 2005/06998, št. vložka 1/42436/00
Osnovni kapital: 8.763,15 EUR

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.