Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Novice

 
Razvrsti po:
 
  • Velika noč in okusne lokalne dobrote

    11.03.2024

    Ko se začne bližati velika noč vemo, da se je začela prebujati narava (rože in drevesa začno cveteti) ter da se bliža druženje z bližnjimi ob polno obloženi velikonočni mizi. Otroci pa so neučakani zaradi pisanke in tistih bolj komercialnih, zabavnih dogodivščin, ki jih prinaša ta, za Slovence največji, krščanski praznik.
    Več o ...
     
  • Kam pa kam sadje in zelenjava? Plonk listek za shranjevanje živil

    10.03.2024

    Ni škoda, ko sočne jagode zgnijejo ali nas iz hladilnika gleda žalostna uvenela solata? Da se vam to ne bo dogajalo in da bodo pridelki, ki so prispeli v vaši gajbici, ostali sveži in užitni dovolj časa, smo vam pripravili plonk listek, s katerim si lahko pomagate, ko boste v dilemi ali paradižnik spada v hladilnik ali ne.
    Več o ...
     
  • Prazna gajbica vrni se!

    10.03.2024

    Imaš prazno gajbico in ne veš, kaj z njo? Pri Gajbici smo trajnostno naravnani, zato bomo veseli, če nam ob naslednji dostavi vrneš prazno gajbico (razen če jo želiš uporabiti zase).
    Več o ...
     
  • Koliko sort radiča poznaš?

    10.03.2024

    Pozimi imamo na izbiro veliko okusnih sort radiča, ki ni primeren samo za pripravo solat, ampak je tudi odlična gurmanska priloga. Oglej si seznam in opis radičev, ki jih imamo v ponudbi in z njimi pripravi kaj okusnega.
    Več o ...
     
  • Spoznaj 11 priljubljenih spomladanskih lokalnih pridelkov

    03.03.2024

    Narava se je prebudila in čas je, da tudi mi! S pomladjo so prišli daljši dnevi in s toplejšim vremenom, prihajajo tudi lokalni spomladanski pridelki, kar je po dolgi zimi še kako dobrodošlo. Meseci enolične zimske prehrane in premalo gibanja so za nami, čas je, da iz telesa preženemo strupe in pomladansko utrujenost.
    Več o ...
     
  • Vse kar moraš vedeti o Martinovanju

    05.11.2023

    Martinovo je priljubljen slovenski praznik, ki pomeni konec dela na polju, zahvalo za dobro letino, predvsem pa je povezan z degustiranjem in slavljenjem novega vina. Je praznik, posvečen novemu vinu in obdobju, ko se mošt spremeni v vino.
    Več o ...
     
  • Sveže mandarine iz doline Neretve

    04.10.2023

    Ko se začne sezona mandarin iz doline Neretve lahko uradno naznanimo tudi začetek lepe jeseni. Letos se je sezona mandarin začela ravno prav, da nas napolni z vitamini, minerali in vlakninami za prihajajoče hladne dni! Nikar jih ne pozabi vključiti v svoj vsakdanjik, saj so izjemno koristne za naše zdravje.
    Več o ...
     
  • Poslovna darila – kaj podariti zaposlenim in poslovnim partnerjem?

    14.09.2023

    Vsako leto se želimo za uspehe in dosežke v preteklem letu zahvaliti svojim sodelavcem in poslovnim partnerjem. Iskanje pravega poslovnega darila zna biti včasih težak zalogaj, saj se v poplavi vse ponudbe težko znajdemo, kaj šele najdemo nekaj, kar bo zares všeč vsem, ki jih želimo obdariti. Pripravili smo nekaj predlogov poslovnih daril, ki bodo narisala nasmeh na obraz (in razvajala brbončice).
    Več o ...
     
  • Kako pomagati telesu, da se razstruplja samo?

    18.01.2023

    Opažaš, da nam v prvih dneh novega leta z vseh strani ponujajo preparate za detox in nasvete za razstrupljevalne kure? Kaj pa če bi vam povedali, da je v tem malo resnice?
    Več o ...
     
  • Kaki - sadež bogov

    27.11.2022

    V jesenskih dneh nas je ponovno razveselil izjemno zdrav in hranljiv sadež - kaki, ravno zaradi svojih hranilnih sestavin je nekoč veljal za sadež bogov. Ta izredno sladek sadež ima poleg sladkega okusa še veliko koristnih sestavin, ki ugodno vplivajo na naše zdravje in s tem izboljšujejo tudi naše počutje.
    Več o ...
     
 
PrviPrejšnji12345ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.