Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Novice

 
Razvrsti po:
 
  • Pijete dovolj vode? Ste dehidrirani?

    01.07.2014

    Človeško telo sestavlja kar 60% tekočin, ki so nujno potrebne za naše zdravje. Poleti je dehidracija izjemno pogost pojav, saj preživimo veliko svojega časa na soncu oz. na prostem.
    Preberi več
     
  • Recept: okusni čokoladni maffini z malinami

    29.06.2014

    Zopet smo malo ustvarjali in naše sadje vključili v izvrstno sladico, ki je enostavna za pripravo in se prileže ob vseh priložnostih. Preberite si preprost recept in se posladkajte že danes! :)
    Preberi več
     
  • Sedaj dostavljamo tudi v ostala večja mesta!

    11.06.2014

    Z ekspresno službo City Express smo se dogovorili, da bodo naše sadne in zelenjavne gajbice ekspresno dostavljali tudi v večja mesta po Sloveniji...
    Preberi več
     
  • Poletno sadje - vitaminska osvežitev

    02.06.2014

    Koščičasto sadje je pravo poletno sadje. Prva znanilka poletja je češnja, sladijo ji višnja, marelica, nektarina in breskev,melona in lubenica, ob koncu poletja pa še sliva, ringlo in cibore. Poletje je pred vrati in v vročih dneh je pomembno, da dovolj pijemo in zaužijemo veliko sadja in se tako izognemo dehidraciji.
    Preberi več
     
  • Energijski jagodni SMOOTHIE

    17.05.2014

    Se počutite utrujeni? Potrebujete dodatno energijo za naporne dni? Nadomestite sladkane pijače z osvežilnim in naravnim energijskim smoothie-jem iz svežih jagod.
    Preberi več
     
  • Smoothie - zdrav način življenja

    23.04.2014

    Po praznični hrani in lenarjenju vam bo telo še kako hvaležno, če mu boste privoščili očiščevalno kuro. Za vas smo pripravili nekaj o smoothie - jih in recept za smoothie, ki bo vaš organizem prečistil in napolnil z energijo.
    Preberi več
     
  • Citrusi in zdravje

    11.04.2014

    Ali ste vedeli, da se zaradi premajhnega vnosa C vitamina pojavljajo kronične bolezni, kot so srčne bolezni, visok tlak in rak. Citrusi, ki so polni vitamina C, skupaj v kombinaciji drugih vitaminov in mineralov znižuje možnost nastanka kroničnih bolezni.
    Preberi več
     
 
Prvi56789NaslednjiZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.