Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Novice

 
Razvrsti po:
 
  • Zdravi v novo leto!

    18.12.2015

    V poplavi prazničnih ponudb in lepih želja, vam mi želimo predvsem to, da ostanete zdravi. In ker je želja brez načrta zgolj želja, imamo za njeno uresničitev tudi ustrezen plan. Namesto brezosebnih in velikokrat nekoristnih daril, sebi ali drugim za novo leto podarite inovativno gajbico vrhunskega sadja in zelenjave, zraven pa priložite še vrhunske izdelke kot so med, marmalade, čokolade, olja, vina in likerji.
    Preberi več
     
  • Eno jabolko na dan, odžene zdravnika stran

    06.10.2015

    Jabolko vsebuje več kot 30 dragocenih snovi, ki krepijo odpornost organizma in ni naključje, da pregovor pravi: "Eno jabolko na dan, odžene zdravnika stran." Jabolko je eno izmed najbolj dostopnih in okusnih sadežev in je že od nekdaj veljalo za eno najbolj zdravih sadežev, še takrat, ko niso znali pojasniti njegovega zdravilnega delovanja.
    Preberi več
     
  • Spoznajte ključne prednosti sadja v podjetju!

    22.09.2015

    Ste se že vprašali kakšne prednosti ima sadje na delovnem mestu? Verjeli ali ne, dobrih plati je ogromno! V novički vam predstavljamo nekaj glavnih prednosti sadja in vitaminov na delovnem mestu. Presenečeni boste, kako lahko že majhna investicija pozitivno vpliva na motivacijo in počutje vaših sodelavcev. Sadje vpliva na bolj kvalitetno delovno okolje in izboljšuje poslovne rezultate.
    Preberi več
     
  • Je vaš jedilnik obarvan z mavrico?

    16.09.2015

    Ali ste vedeli, da lahko naše telo dobi vse tisto, kar potrebuje že samo z uživanjem pisane palete sadja in zelenjave? Narava je našla pameten način, da nas opozori na pomembna hranila v živilih: različna hranila dajejo rastlinam različne barve, torej vsaka barva v naravi je za nekaj dobra.
    Preberi več
     
  • TOP 13 prigrizkov za DETOX telesa

    07.07.2015

    V času, ko je vse še kako napolnjena s kemikalijami in toksinov, je še toliko bolj pomembno, da dobro skrbimo za svoje telo. Razstrupljanje je najboljši način, da očistite svoje telo in ponovno vzpostaviti ravnotežje od znotraj. Torej oglejmo si 13 prigrizkov, katere lahko vsak dan grickate brez slabe vesti.
    Preberi več
     
  • HIT POLETJA - ledene sadne lučke (popsicles)

    07.07.2015

    Odlična poletna poslastica za vroče poletne dni! Sveže sadje z vodo ali sokom naredi svež in zdrav prigrizek za poletne dni. Sadne lučke so enostavne za pripravo, okusne in hkrati zabavne. S kančkom domišljije lahko naredite sadno lučko na tisoč in en način.
    Preberi več
     
  • 11 najbolj hranljivih sadežev in zelenjavnih pridelkov!

    11.05.2015

    Raznovrstna prehrana z rednim uživanjem sadja in zelenjave lahko bistveno pripomore k boljšemu počutju in zdravju. Ker smo tako osredotočeni na to, koliko ogljikovih hidratov, maščob in beljakovin smo zaužili v vsakem obroku, pogosto pozabimo, da so mikrohranila tudi bistvena za zdravo telo in odlično postavo.
    Preberi več
     
  • RECEPT: Doma narejene Granola tablice

    21.04.2015

    Granola tablice so odličen prigrizek za dopoldne, opoldne ali popoldne. Vsebujejo minerale, vitamine, antioksidante in še mnoge druge hranilne sestavine, ki so pomembne za naše dobro počutje in zdravje. Granola tablice nas napolnijo z energijo, ki jo še kako potrebujemo na delovnem mestu, so tudi idealen prigrizek za športnike.
    Preberi več
     
  • 5 nasvetov za po-praznični DETOX telesa

    06.04.2015

    Kljub temu, da si vedno znova in znova rečemo, da bomo ob prihajajočih praznikih bolj pazili kaj in koliko bomo jedli, se ponavadi ta načrt izjalovi, saj se zelo težko upremo sveže pečeni potici in slastni šunki. Posledice prenajedanja nezdrave in kalorične hrane se pokažejo v upadanju koncentracije, nenehnemu občutku utrujenosti in nasploh slabem počutju.
    Preberi več
     
  • Recept: Pad Thai

    25.03.2015

    Pad Thai vam bo z odličnim vonjem in okusom vašo kuhinjo spremenil v pravo tajsko restavracijo. Pad Thai je znamenita ulična jed, ki jo na Tajskem strežejo na vsakem koraku. Sestavine morajo ohraniti svojo hrustljavost in svežino, zato je priprava Pad Thaia hitra in enostavna.
    Preberi več
     
 
Prvi56789ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.