Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

5 prednosti sadja na delovnem mestu

5 prednosti sadja na delovnem mestu

11.09.2017

Ste se že vprašali kakšne prednosti ima sadje na delovnem mestu? Verjeli ali ne, dobrih plati je ogromno! V novički vam predstavljamo nekaj glavnih prednosti sadja na delovnem mestu.

Skrb za zdravje in srečo vaših zaposlenih je eden od ključnih elementov za zagotavljanje boljše produktivnosti na delovnem mestu. #HealthyStaff #HealthyBusiness. Zdravo osebje, veselo osebje! :)

 

Kako izboljšajti produktivnost in motivacijo vaših sodelavcev?

V zadnjih parih letih obstaja rastoči trend med podjetji, ki spodbuja zdravo prehranjevanje za svoje zaposlene, in iz pravih razlogov. Sadje je neverjetno poln vseh vrst hranilnih snovi, ki so odlična za zdravje kot tudi za produktivnost vaših zaposlene. Čudovita stvar sadja je, da ni samo dobro za zdravje, je tudi zelo okusno, z njim se lahko posladkamo brez, da se pregrešimo.

Sadje v podjetju

Zakaj je spodbujanje zdravega prehranjevanja na delovnem mestu pomembno?

Sadje je prednost vsakega delovnega okolja, katerega zaposleni zares cenijo.

Znano je, da uživanje sadja pri delu pomaga zaposlenim, da ostanejo zdravi in, da jim hkrati poveča produktivnost. Sadje na delovnem mestu pomeni, da je večja verjetno, da zaposleni posežejo po jabolku ali banani kot pa za nekim nezdravim prigrizkom iz avtomata. Spodbujanje zdravja na delovnem mestu je pomemben pristop k izboljšanju splošnega počutja in produktivnosti vaših zapslenih.

Poleg tega, da sadje vsebuje manj kalorij kot običajni pisarniških prigrizki je le še ena prednost za tiste, ki jejo več sadja pri delu. Sadje ima tudi pozitiven vpliv na produktivnost in splošno počutje na delovnem mestu. Dostopnost svežega sadja na delovnem mestu poveča produktivnost, raven energije in hkrati spodbuja zaposlene k bolj zdravemu načinu življenja.

Zdravi zaposleni so 25% bolj produktivni

Zdravi zaposleni so 25 odstotkov bolj produktivni kot pa tisti, ki ne zaužijejo nič sadja, so pokazale raziskave zdravstvene organizacije (HERO), Brigham Young University ter na Center for Health Research at Healthways. Raziskave so tudi pokazale, da je manj odsotnosti zaradi bolezni in to vse zaradi rednega uživanja sadja.

Na delovnem mestu preživimo kar 60% budnega časa zato je pomembno, da se zdravo prehranjujemo. Jesti dobro (kvalitetno) in zdravo pomeni jesti vsaj od 3 do 5 komadov sadja ali zelenjave na dan.

Sadje v podjetju

5 glavnih prednosti sadja na delovnem mestu:

1. Izboljšuje razpoloženje
2. Zaposleni so bolj pozorni in motivirani
3. Raven energije se poveča
4. Viša produktivnost
5. Zmanjšuje odsotnost zaradi bolniške

Uvedba sadja na delovnem mestu izboljša tudi prehranjevalne navade zaposlenega izven delovnega mesta. Raziskave v Angliji so pokazale, da je kar 70 odstotkov po uvedbi sadja na delovnem mestu jedlo dnevno več sadja, 45 odstotkov zaposlenih je jedlo manj "nezdravih" prigrizkov in 13 odstotkov je izbiralo bolj zdravo možnost za kosilo.

Kam postaviti sadje na delovnem mestu in zakaj je to pomembno?

Prepričajte se, da je sveže sadje zlahka dostopen zaposlenim, tako bodo večkrat posegli po njem. Postavite ga na recepcijo oz. vidno mesto in s tem spodbudite zaposlenega k zdravemu načinu življenja že takoj, ko vstopi skozi vhodna vrata.

Sadje v podjetju

GAJBICA.SI

Pri Gajbica.si verjamo, da je vedno potrebno dostavljati sadje, za katerim se "sline cedijo" - kvalitetno, sveže in okusno - vse kar pravi sadež mora biti. 

Preiskusite nas tudi vi in videli boste v čem se razlikujemo od ostalih ponudnikov. Da se boste lažje odločili, vam na prvo naročilo priznamo 25% popusta, s katerim se lahko prepričate o pozitivnih lastnostih sadja na delovnem mestu in se hkrati prepričate tudi o našem kvalitetnem sadju in storitvi.

Nudimo prijazno, zanesljivo in prilagodljivo dostave sadnih gajbic do vaših pisarn po vsej Sloveniji. Naše sadne gajbice lahko prejmete dnevno, tedensko ali mesečno. Sadje je skrbno izbran za najvišjo kakovost in okus.

Naš cilj je, da vam ponudimo sveže, sočno in najokusnejše sadje kar ga možno dobiti v sezoni. Sadje od lokalnih pridelovalcev in veleprodajalcev odkupujemo dnevno, le tako vam lahko ponudimo najvišjo kakovost sadja ter raznoliko ponudbo.

SODELOVANJE Z GAJBICA.SI

Oblikovana posebaj za vas

  • prilagodljivost in velika izbira: gajbico si lahko sestavite popolnoma sami, količino in vrsto sadja
  • za vse velikosti podjetij: od domače pisarne do 300+ zaposlenih
  • ponudbo prilagodimo vašem podjetju: ponudbo kreiramo glede na vaše zaposlene
  • vaš budget, vaše potrebe: ponudbo prilagodimo vašemu proračunuž
  • dostavimo ob željenem času: enkrat tedensko, dvakrat tedensko ali vsak dan
  • raznolika ponudba - uživajte široko paleto sadja od A do Ž, prednost vedno dajemo sezonskemu in lokalnemu sadju - sadje je sveže in zdrži tudi do 5 dni (le za občutljivo sadje svetujemo, da se shranjuje na hladnem)
  • ročno izberemo in preberemo sadje, vedno dostavljamo le najboljše (Sadje je skrbno izbran za najvišjo kakovost in okus) 
  • sadje prejmete pakirano v ličnih lesenih gajbica

Če želite, da se v vašem podjetju poveča raven produktivnosti in morale na delovnem mestu, je sadje vsekakor dobra ideja, ki jo je potrebno vključiti tudi na vaše delovno mesto.

S pomočjo svežega sadja ustvarite zdravo in motivirano delovno mesto za vse zaposlene.

Sadje v podjetju

Brez tveganja! Preizkusite nas in zagotovite sebi in svojim sodelavcem boljše delovno okolje!

Ponujamo vam 25% popust na prvo naročilo! 100% garancija na zadovoljstvo!

Dostavljamo v vsa mesta po Sloveniji.

(Ponudba velja le za nove naročnike)

 

Povpraševanje podjetja

Polja označena z * so obvezna!

    1. Sodobni splet d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov preberite v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.