Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

RECEPT: Detox Smoothie

RECEPT: Detox Smoothie

11.01.2015

Detox smoothie napitek za razstrupljanje po novem letu je okusna in zdrava izbira za vse, ki smo v času prazničnih dni "grešili" s prekomerno količino alkohola in si privoščili kakšno dobroto preveč. Začnite novo leto tako, da naredite nekaj dobrega za svoje telo.

Med prazniki smo si vsi privoščili dobrote, morda smo posegli tudi po škodljivem alkoholu, zato je sedaj najboljši čas, da se lotimo razstrupljanja telesa ter ga zopet postavimo v ravnovesje. 

DETOX smoothie je odličen za zajtrk ali malico. Detox smoothie napitki vsebujejo ogromno hranilnih vrednosti, zaradi katerih dolgo ne boste občutili lakote, saj boste telesu priskrbeli vsa potrebna hranila. Okusi zelenjave in sadja se odlično ujemajo in skupaj ustvarijo slasten, hranljiv in osvežujoč smoothie.

 

Sestavine za Detox smoothie:

- 150g špinače
- 1 banana
- 1 jabolko
2 jedilni žlici chia semen 
- 1 jedilno žlico Goji jagod 
- sok 1 pomaranče ali 1 limoe
- 4 kocke ledu


Navodila za pripravo:

Chia semena in Goji jagode najprej za 10-15 minut namočimo v vodi. Sadje in zelenjavo očistimo, operemo in narežemo na koščke. V blenderju naprej zmiksamo špinačo, led in sok 1 pomaranče ali 1 limone, potem pa postopoma dodajamo ostale sestavine, namočena chia semena, goji jagode in preostalo sadje. 


 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.