Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Zdravi v novo leto!

Zdravi v novo leto!

18.12.2015

V poplavi prazničnih ponudb in lepih želja, vam mi želimo predvsem to, da ostanete zdravi. In ker je želja brez načrta zgolj želja, imamo za njeno uresničitev tudi ustrezen plan. Namesto brezosebnih in velikokrat nekoristnih daril, sebi ali drugim za novo leto podarite inovativno gajbico vrhunskega sadja in zelenjave, zraven pa priložite še vrhunske izdelke kot so med, marmalade, čokolade, olja, vina in likerji.

Od A(vokada) do Ž(itaric); pri nas najdete celotno abecedo kakovostnih domačih izdelkov, ki jih po lastnih okusih in željah lahko sami sestavite v okusno gajbico. Z gajbico sadja, zelenjave in ostalih dobrot lahko presenetite sebe ali druge. Pa naj gre za božično darilo, prijetno pozornost ali kar tako, z dodanim osebnim posvetilom. Vaše želje, naša uresničitev!

Sladkanje brez slabe vesti

Decembrski čas je tako ali drugače rezerviran za razvajanje in zakaj ne bi posegali po sladkih dobrotah, ki ne bodo škodovale vašemu zdravju in počutju? Pri nas dobite čokolade in čokoladne izdelke, domače marmalade in vsestransko zdravilen med.

 

BIO malinina marmelada BIO marelična marmelada  BIO slivova marmelada

Ste že poskusili malinovo marmelado z medom? Za ljubitelje sladkih zajtrkov je takšna kombinacija zadetek v polno.

 

Za zajtrk prvakov

Pravi 'fruštek' naj bi vseboval zadostno količino sestavin, s katerimi si pridobimo veliko enrgije za dnevne izzive. Lično zapakirani kosmiči bodo zadostili tem potrebam, hkrati pa so tako dobri, da si jih boste morda privoščili tudi kdaj čez dan, ne le samo za zajtrk. So lahko tudi odlična malica ali hrana na poti, ki postaja nujno zlo v tem hitrem živjenjskem tempu.

Užitki v steklenicah

Domači likerji in vina so stalnica prazničnih gajbic, saj so idealen izbor za praznične zdravice. Izbirate lahko med različnimi okusi, kar velja tudi za kakovostne domače sokove, nad katerimi so navdušeni zlasti najmljaši. Radi pa jih imajo tudi tisti, ko naslednje jutro po prevelikih količinah alkohola potrebujejo dozo vitaminov.

Darilna gajbica  Desertna vina in olja

Rdeča pentlja je le pika na i kakovostni svebini, ki ses kriva v naših praznično obravanih gajbicah. Naše stranke v tem času prisegajo na okusne domače likerje.


Lepo in vedno bolj zaželeno darilo so tudi različna olja, ekstra deviška in ekstra kakovostna. Prav ta olja so dodana vrednost vsakega kuharskega šefa, hkrati pa izboljšajo in nadgradijo tudi domačo kuharijo. 

Sadje in zelenjava

Že naše babice so vedele, da jabolko na dan odžene zdravnika stran. Danes to velja tudi za avokado, pa za ingver in številne druge člane sadjarsko-zelenjavne družine. 

Mešane gajbice 

 

Pri nas izbiramo le najboljše izdelke lokalnih in tujih dobaviteljev, vsak sadež in vso zelenjavo skrbno pregledamo, ter šele nato nežno položimo v gajbico. Radi poudarimo, da hrane ne skladiščimo, zato naše stranke prejmejo vedno sveža živila. 


Okusno sadje in zelenjavo je vedno dobro imeti na dosegu roke, uživanje vitaminov pa ne pozna meja. Vaši izbiri prepuščamo odločitev, ali boste zagrizli v sveže jabolko, ali si zmiksali izvrsten smoothie.

Tradicija na eni strani in kakovost na drugi sta naši vodili za uspeh, k temu pa dodajamo še možnost vaše izbire in kombiniranja živil ter izdelkov. Na ta način uresničujemo vaše želje, na želeni naslov pa vam gajbico (tudi izven Ljubljane) do konca leta dostavimo brezplačno.


 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.