Št. produktov: 0
Opis: Koromač ima veliko različnih imen, poznan je še kot koper, koperc, komorač itd. Egipčani so ga imeli za nepogrešljivo začimbo v svoji kuhinji. Za njega so uporabljali ime marathon - beseda je izpeljanka iz glagola hujšati, saj so ga uporabljali tudi za premagovanje lakote. Je trajnica in ima pikantno-sladek okus.
Shramba: Koromač, ki ga imamo namen porabiti v dveh, treh dneh ni treba imeti v hladilniku, damo ga v posodo z malo vode. Za daljšo uporabo ga damo v zaprto posodo z nekaj vode in v hladilnik.
Razred II.
Obvestilo
V spletni trgovini GAJBICA.SI se trudimo, da so informacije o izdelkih-pridelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot je poreklo občasno spremenijo. Na izdelku-pridelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Več informacij si lahko preberete v splošnih pogojih.
Št. produktov: 0