Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Koromač

št. ocen: 26
Koromač
domače

Opis: Koromač ima veliko različnih imen, poznan je še kot koper, koperc, komorač itd. Egipčani so ga imeli za nepogrešljivo začimbo v svoji kuhinji. Za njega so uporabljali ime marathon - beseda je izpeljanka iz glagola hujšati, saj so ga uporabljali tudi za premagovanje lakote. Je trajnica in ima pikantno-sladek okus.

Shramba: Koromač, ki ga imamo namen porabiti v dveh, treh dneh ni treba imeti v hladilniku, damo ga v posodo z malo vode. Za daljšo uporabo ga damo v zaprto posodo z nekaj vode in v hladilnik.

Nadaljuj s sestavljanjem gajbice.

 

Cena: 1,50 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 
  
* Pri teži pridelkov lahko pride do odstopanja. Pri tehtanju vedno dobite brezplačno kakšen gram več.

** V spletni trgovini GAJBICA.SI se trudimo, da so informacije o izdelkih-pridelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot je poreklo občasno spremenijo. Na izdelku-pridelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki.

Razred II. 

Obvestilo

V spletni trgovini GAJBICA.SI se trudimo, da so informacije o izdelkih-pridelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot je poreklo občasno spremenijo. Na izdelku-pridelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Več informacij si lahko preberete v splošnih pogojih.

Petra S.
ODLIČEN, DIŠEČ, OKUSEN, S POMARANČAMI SO RES DOBER PAR NA KROŽNIKU
Eva P.
Dober.
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.