Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Česen (mladi)

št. ocen: 39
Česen (mladi)
domače

Opis: Ena izmed najbolj poznanih rastlin, že tisočletja uporabljamo tudi v zdravilne namene. Ima značilen vonj in sladkast, pekoč okus.
Shramba: Za sprotno uporabo ga lahko imamo kar v kuhinji, na pultu, če želimo shraniti za dalj časa pa so primerni hladni prostori s stalno temperaturo, brez velikih nihanj.

 

Cena: 3,65 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 
  
* Pri teži pridelkov lahko pride do odstopanja. Pri tehtanju vedno dobite brezplačno kakšen gram več.

** V spletni trgovini GAJBICA.SI se trudimo, da so informacije o izdelkih-pridelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot je poreklo občasno spremenijo. Na izdelku-pridelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki.

Razred II. 

Obvestilo

V spletni trgovini GAJBICA.SI se trudimo, da so informacije o izdelkih-pridelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot je poreklo občasno spremenijo. Na izdelku-pridelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Več informacij si lahko preberete v splošnih pogojih.

Kmetija Mihalič se nahaja v slikoviti slovenski Istri, kjer se zavzemajo za trajnostno kmetovanje in pridelavo kakovostnih ekoloških pridelkov.

Ukvarjajo se predvsem s pridelavo različnih vrst sadja, pri čemer so posebej specializirani za gojenje namiznega grozdja, kakijev in fig.

Ponosni so, da njihova kmetija deluje po načelih ekološkega kmetovanja. To pomeni, da pridelovalne tehnike ne vključujejo uporabe umetnih gnojil, pesticidov ali drugih kemičnih snovi, ki bi lahko škodovale okolju ali našemu zdravju. Namesto tega se zanašajo na naravne metode, kot so uporaba organskih gnojil, naravnih škropiv ter upoštevanje ekosistemskih ravnovesij.

Martin R.
pravi, kot mora biti
Andreja G.
Česen zelo lep!
Alena B.
Česen, ki ima okus in vonj po česnu. Odlično!
BARBARA S.
Po dolgem času sem imela doma domač Slo česen in res pozabila kako je ko ti vse diši po njem. Tako da super izdelek. Pa se malo vecji so. In lazji za lupit
Maša P.
zelo dober!
Barbara K.
Boljšega česna že zelo zelo dolgo nisem imela. Resnično je odličen!
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.