Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Več kot le dostava sadja!

Dostava sadja v podjetje


Že več kot sedem let sodelujemo z manjšimi lokalnimi pridelovalci sadja in zelenjave ter ponudniki dobrot. Skupaj vam zagotavljamo širok izbor kakovostnih izdelkov s preverjenim poreklom. Zavezani smo k pravičnemu plačilu našim partnerjem in zanesljivi storitvi vse do končne dostave v pisarno.

ŽELIM INFORMATIVNO PONUDBO

 
 
 

 Celosten pristop

Spodbujanja uravnoteženega načina življenja v podjetjih se lotevamo celostno. V nadaljevanju predstavljamo še druge storitve, ki jih nudimo podjetjem.

 

 • Dostava sadja v podjetje
   

  Dostava sadja v podjetje

  Z nakupovanjem lokalnih pridelkov in podpiranjem lokalnih kmetovalcev podpiramo lokalno kmetijstvo, samooskrbo in okolje ter skrbimo za to, da bodo kmetije v naši skupnosti obstajale tudi v prihodnosti.
   
 • 100% NARAVNI SMUTIji & drugi prigrizki
   

  100% NARAVNI SMUTIji & drugi prigrizki

  Na voljo 10 različnih okusov, ki pa se menjajo glede na sezono. Smutije pripravljamo na dan dostave. Na voljo pa so vam še drugi zdravi prigrizki in napitki, kot so: oreščki, sokovi, kombuča, tekoči jogurti ipd.
  Več »
   
 • Darila za vse priložnosti
   

  Darila za vse priložnosti

  Pomagamo vam lahko pripraviti presenečenje za vaše zaposlene ali partnerje, ki je primerno za vsako priložnost. Po vaših željah sestavimo in zavijemo lično darilno gajbico polno lokalnih dobrot in jo dostavimo, kamor želite.
  Več »
   
 
 
 
 

Skupaj spodbujamo lokalno!


Z nakupovanjem lokalnih pridelkov in podpiranjem lokalnih kmetovalcev podpiramo lokalno kmetijstvo, samooskrbo in okolje ter skrbimo za to, da bodo kmetije v naši skupnosti obstajale tudi v prihodnosti...

 

 • Podpiramo lokalno, izbiramo sezonsko

  • Sezonsko sadje odkupujemo izključno od lokalnih pridelovalcev.
  • V 7 letih smo odkupili in dostavili že več kot 700 ton lokalno pridelanega sadja.
  • Našim prijateljem iz lokalnih kmetij nudimo pravično plačilo, brez dolgih plačilnih odlogov.
  • Sadja ne skladiščimo, saj ga od lokalnih kmetij odkupujemo dnevno.
  • Redno sodelujemo že z več kot 250 podjetji iz cele Slovenije.

  ŽELIM INFORMATIVNO PONUDBO

   
 
 
 
 

Redno sodelujemo že z več kot 250 podjetji iz celotne Slovenije.

Vse izjave

 
 • AMNESTY


  Z Gajbico sodelujemo že nekaj let. Glede na to, da velik del dneva preživimo v službi, se nam zdi pomembno, da imamo na voljo sveže, kvalitetne in odlične izdelke na delovnem mestu.

  Z Gajbičinimi dobrotami smo zelo zadovoljni, so sveži, okusni, nekaj časa smo naročali samo sadne gajbice, zadnje mesece pa sodelavce presenetim tudi s kakšno salamico, jogurti, čokolado, oreščki oblitimi s čokolado (te sodelavci najhitrejše "pozobajo).

  Velika pohvala (zahvala) pa gre dostavljalcem, ki so vedno dobre volje ter ažurnost Mance in Urše, saj se nam velikokrat prilagodita z našimi naročili in na elektronsko pošto izjemno hitro odgovarjata.


  Hvala Gajbica in še na mnoga leta :)

  Preberi več ... Zapri
   
 • BE-TERNA


  Z Gajbico smo v našem podjetju izredno zadovoljni. Imajo odzivno in prijazno službo za odnos s strankami, nepredvidljive dogodke ter spremembe pa korektno skomunicirajo. 

  Vedno dosežejo naša pričakovanja glede kvalitete izdelkov in storitev, še posebej pa smo veseli, kadar nam namenijo kakšno pozornost. Z veseljem bomo še naprej sodelovali z njimi!

  Preberi več ... Zapri
   
 • Mateja

  IGM ZAGORJE

  V podjetju si prizadevamo za splošno zadovoljstvo zaposlenih, zato je bila izbira vašega podjetja za dostavo sadja v ličnih lesenih zabojčkih prava odločitev. 

  Z vašo pomočjo imajo naši zaposleni dnevno na izbiro zdrav sadni prigrizek, ki je sestavljen iz sezonskega sadja, ki je poln vitaminov in zelo okusen, zato vas z veseljem priporočamo tudi ostalim podjetjem.

  Preberi več ... Zapri
   
 • Gaj Capuder

  Spletna postaja

  Sveže sezonsko sadje nam Gajbica dostavi v podjetje dvakrat na teden. Izjemno pomembno se mi zdi, da zaposleni tudi med delovnim časom skrbijo za vnos zdrave hrane polne vitaminov.

  S svežim, sezonskim sadjem smo si zagotovili boljše počutje zaposlenih in navdušenje obiskovalcev. Verjetno je tudi kakšna bolniška manj, kar je še bolje.

  Preberi več ... Zapri
   
 • Ana

  Celtra

  Gajbica nas s svežim sadjem in zdravimi dobrotami razveseljuje vsak teden že tretje leto. So odzivni, hitri in priporočajo dobre, sezonske ter kvalitetne izdelke.

  Naše sodelovanje je transparentno, poskrbijo za redna naročila ter Celtra ekipi začetek tedna popestrijo s simpatično dostavo ter obilo dobrih izdelkov :-) Težko si predstavljam, da bi teden preživeli brez sadja in zdravih prigrizkov v pisarni - saj nam daje energijo in moč za dobro delo.

  Preberi več ... Zapri
   
 • Lucija

  Ceneje d.o.o. in Preskok d.o.o.

  S sadjem, ki nam ga dostavljate, smo izredno zadovoljni. Vedno je sveže in kakovostno. Prav tako bi radi pohvalili vse dostavljalce sadja, ki so prijazni, pozitivni.

   
 • NAMA


  Vsak četrtek se naši zaposleni veselijo gajbice, saj je vsak četrtek naša gajbica polna odličnih vitaminov. Hvala, ker skrbite, da so gajbice vedno pravočasno na našem delovnem mestu, polne odličnega sadja.

  Vaša dobra volja je nalezljiva :). Iskrena hvala in ostanite še naprej tako pozitivni, nasmejani in profesionalni.

  Preberi več ... Zapri
   
 • GENEPLANET

  Pri GenePlanetu smo z Gajbico neverjetno zadovoljni! So točni, prijazni, nasmejani in najpomembneje – njihovo sadje je vedno sveže in super okusno. Naše zaposlene tako vsak teden osrečuje pogled na polne košare sadja, ki pa zelo kmalu po njihovem prihodu niso več tako polne. :)

   
 
 


Postanite pisarniški HEROJ in nam pošljite informativno povpraševanje!

 

Polja označena z * so obvezna!

  1. Sodobni splet d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov preberite v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.