Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Vse za dobro počutje v podjetju na enem mestu

Dostava sadja v podjetje


Že več kot deset let sodelujemo z manjšimi lokalnimi pridelovalci sadja in zelenjave ter ponudniki dobrot. Skupaj vam zagotavljamo širok izbor kakovostnih izdelkov s preverjenim poreklom. Zavezani smo k pravičnemu plačilu našim partnerjem in zanesljivi storitvi vse do končne dostave v pisarno.

ŽELIM INFORMATIVNO PONUDBO

 
 
 

 
Celosten pristop

Spodbujanja uravnoteženega načina življenja v podjetjih se lotevamo celostno. V nadaljevanju predstavljamo storitve, ki jih nudimo podjetjem.

 

 • Dostava sadja v podjetje
   

  Dostava sadja v podjetje

  Z nakupovanjem lokalnih pridelkov in podpiranjem lokalnih kmetovalcev podpiramo lokalno kmetijstvo, samooskrbo in okolje ter skrbimo za to, da bodo kmetije v naši skupnosti obstajale tudi v prihodnosti.
  Več »
   
 • 100% NARAVNI SMUTIji
   

  100% NARAVNI SMUTIji

  Na voljo 10 različnih okusov, ki se menjajo glede na sezono. Smutije pripravljamo na dan dostave.
  Več »
   
 • Darila za vse priložnosti
   

  Darila za vse priložnosti

  Odlično presenečenje za vaše zaposlene ali partnerje. Po vaših željah sestavimo in zavijemo lično darilno gajbico polno lokalnih dobrot in jo dostavimo, kamor želite.
  Več »
   
 • Sveže pečeni rogljički
   

  Sveže pečeni rogljički

  Odlična popestritev za sestanke, dogodke ali pa za okusno malico. Izbirate lahko med petimi okusi.
  Več »
   
 
 

 • Naravni sokovi
   

  Naravni sokovi

  100% naravni sokovi, na voljo v različnih okusih. Idealni za popestritev sestankov in dogodkov ali kot super osvežitev ob malici
   
 • Zajtrk paketi
   

  Zajtrk paketi

  Vse kar potrebujete za popoln energičen začetek dneva. Naši zajtrk paketi vsebujejo sveže sadje, 100% naravne napitke, jogurte, rogljičke, oreščke in suho sadje.
   
 • Oreščki in suho sadje
   

  Oreščki in suho sadje

  Odkrijte naše oreščke in suho sadje: zdravi prigrizki, polni naravnih hranil, ki so nepogrešljivi v vsaki prehrani.
   
 • Sveži sendviči
   

  Sveži sendviči

  Naši sveže pripravljeni sendviči so idealni za hiter in zdrav obrok ter so polni kakovostnih sestavin.
   
 
 
 
 

Skupaj spodbujamo lokalno!


Z nakupovanjem lokalnih pridelkov in podpiranjem lokalnih kmetovalcev podpiramo lokalno kmetijstvo, samooskrbo in okolje ter skrbimo za to, da bodo kmetije v naši skupnosti obstajale tudi v prihodnosti...

 
 
 

6 ključnih prednosti gajbice

 • Svežina: sadje na dan dostave ročno preberemo in skrbno pripravimo. Vaša gajbica je tako pripravljena na dan dostave.
 • Podpiramo lokalno: Sezonsko sadje, sveže pridelano na več kot 40 slovenskih kmetijah.
 • Trajnost: pri pakiranju izdelkov ne uporabljamo plastike ter jih dostavljamo v lesenih vračljivih gajbicah.
 • Odzivnost: Vedno upoštevamo vaše želje in se hitro odzovemo. Vaša želja, naša hitra reakcija.
 • Prilagodljivost: Naša dostava se prilagodi vašemu urniku in lokaciji po vaši izbiri. Kadarkoli, kjerkoli v Sloveniji.
 • Več kot le sadje: Odkrijte tudi naše smutije, sveže pečene rogljičke, okusne sendviče, naravne sokove ter še mnogo več.
 
 
 

Redno sodelujemo že z več kot 300 podjetji iz celotne Slovenije.

Vse izjave

 
 • Mateja

  IGM ZAGORJE

  V podjetju si prizadevamo za splošno zadovoljstvo zaposlenih, zato je bila izbira vašega podjetja za dostavo sadja v ličnih lesenih zabojčkih prava odločitev. 

  Z vašo pomočjo imajo naši zaposleni dnevno na izbiro zdrav sadni prigrizek, ki je sestavljen iz sezonskega sadja, ki je poln vitaminov in zelo okusen, zato vas z veseljem priporočamo tudi ostalim podjetjem.

  Preberi več ... Zapri
   
 • Lucija

  Ceneje d.o.o. in Preskok d.o.o.

  S sadjem, ki nam ga dostavljate, smo izredno zadovoljni. Vedno je sveže in kakovostno. Prav tako bi radi pohvalili vse dostavljalce sadja, ki so prijazni, pozitivni.

   
 • Gaj Capuder

  Spletna postaja

  Sveže sezonsko sadje nam Gajbica dostavi v podjetje dvakrat na teden. Izjemno pomembno se mi zdi, da zaposleni tudi med delovnim časom skrbijo za vnos zdrave hrane polne vitaminov.

  S svežim, sezonskim sadjem smo si zagotovili boljše počutje zaposlenih in navdušenje obiskovalcev. Verjetno je tudi kakšna bolniška manj, kar je še bolje.

  Preberi več ... Zapri
   
 • GENEPLANET

  Pri GenePlanetu smo z Gajbico neverjetno zadovoljni! So točni, prijazni, nasmejani in najpomembneje – njihovo sadje je vedno sveže in super okusno. Naše zaposlene tako vsak teden osrečuje pogled na polne košare sadja, ki pa zelo kmalu po njihovem prihodu niso več tako polne. :)

   
 • Ana

  Celtra

  Gajbica nas s svežim sadjem in zdravimi dobrotami razveseljuje vsak teden že tretje leto. So odzivni, hitri in priporočajo dobre, sezonske ter kvalitetne izdelke.

  Naše sodelovanje je transparentno, poskrbijo za redna naročila ter Celtra ekipi začetek tedna popestrijo s simpatično dostavo ter obilo dobrih izdelkov :-) Težko si predstavljam, da bi teden preživeli brez sadja in zdravih prigrizkov v pisarni - saj nam daje energijo in moč za dobro delo.

  Preberi več ... Zapri
   
 • NAMA


  Vsak četrtek se naši zaposleni veselijo gajbice, saj je vsak četrtek naša gajbica polna odličnih vitaminov. Hvala, ker skrbite, da so gajbice vedno pravočasno na našem delovnem mestu, polne odličnega sadja.

  Vaša dobra volja je nalezljiva :). Iskrena hvala in ostanite še naprej tako pozitivni, nasmejani in profesionalni.

  Preberi več ... Zapri
   
 • AMNESTY


  Z Gajbico sodelujemo že nekaj let. Glede na to, da velik del dneva preživimo v službi, se nam zdi pomembno, da imamo na voljo sveže, kvalitetne in odlične izdelke na delovnem mestu.

  Z Gajbičinimi dobrotami smo zelo zadovoljni, so sveži, okusni, nekaj časa smo naročali samo sadne gajbice, zadnje mesece pa sodelavce presenetim tudi s kakšno salamico, jogurti, čokolado, oreščki oblitimi s čokolado (te sodelavci najhitrejše "pozobajo).

  Velika pohvala (zahvala) pa gre dostavljalcem, ki so vedno dobre volje ter ažurnost Mance in Urše, saj se nam velikokrat prilagodita z našimi naročili in na elektronsko pošto izjemno hitro odgovarjata.


  Hvala Gajbica in še na mnoga leta :)

  Preberi več ... Zapri
   
 • BE-TERNA


  Z Gajbico smo v našem podjetju izredno zadovoljni. Imajo odzivno in prijazno službo za odnos s strankami, nepredvidljive dogodke ter spremembe pa korektno skomunicirajo. 

  Vedno dosežejo naša pričakovanja glede kvalitete izdelkov in storitev, še posebej pa smo veseli, kadar nam namenijo kakšno pozornost. Z veseljem bomo še naprej sodelovali z njimi!

  Preberi več ... Zapri
   
 
 


Postanite pisarniški HEROJ in nam pošljite informativno povpraševanje!

 

Polja označena z * so obvezna!

  1. Sodobni splet d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov preberite v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.