Št. produktov: 0
20.02.2017
Če na hitro pogledam tale krožnik, se tudi meni na hitro zazdi, da bi lahko mogoče ostala malce lačna. Kot da nekaj manjka. Obljubim, da v vsaj kakšnem od naslednjih receptov kosil vključim tudi meso. :)) Obljubim pa tudi, da, ko boste pojedli ta krožnik, ne boste ostali lačni. Niti ne boste lačni čez eno uro.
Papriko operemo, narežemo popečemo (lahko na plošči na štedilniku) toliko, da lahko odstranimo kožo. Narežemo na trakove, dodamo v posodo, kamor smo predhodno dodali čičeriko, manjšo pest indijskih oreščkov in strok česna. Dodamo 0,5 dcl vode. Miksamo da dobimo srednje tekočo omako. Postavimo v hladilnik, medtem pa pripravimo ostalo.
Šampinjone, koromač in por narežemo. Na olivnem olju najprej pražimo šampinjone, nekje na polovici pa dodamo še ostali dve sestavini. Vmes solimo. Kuskus pripravimo po navodilu. Samo prelijemo z vročo vodo.
Na krožnik serviramo pripravljeno, da pa bomo naš obrok še obogatili, dodamo še narezan avokado, katerega smo pokapali z limono in posuli s sveže mletim poprom.
Pa dober tek! :)
Za Gajbica.si - Avtor recepta: Sandra Salihovič – Mavrica Okusov
Sestavi svojo gajbico TUKAJ
Ostanite na tekočem, prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših akcijah, novostih, receptih in zanimivostih.