Št. produktov: 0
17.01.2022
Nekaj za crkljanje brbončic v jesenskih in zimskih dneh — kakijeva panakota, ki je enostavna za pripraviti in nas pusti ravnodušnih.
Panakota je ena tistih sladic, ki jih je zelo enostavno pripraviti. Čar panakote je tudi v tem, da jo lahko jemo v vseh zimskih časih, le preliv prilagodimo sezonski ponudbi sadja. Zato lahko v jesenskih in zimskih dneh naredimo nadev s kakijev in si tako pričaramo nekaj sonca na svoj krožnil.
Uporabimo kakije, ki so zreli, saj bomo v nasprotnem primeru v ustih imeli neprijeten občutek.
Čas priprave: 15 minut
Čas kuhanja: 5 minut
Čas hlajenja: 3 ure
Porcij: 6
Avtorica recepta: Anja Burgar
Ostanite na tekočem, prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših akcijah, novostih, receptih in zanimivostih.