Št. produktov: 0
04.07.2017
Mangova salsa je polna svežine v kombinaciji zdravega sadja in zelenjave. Priloga, ki je živahna, barvita in prijetno za gledati služi kot popolna priloga za zabave, ko so na obisku prijatelji.
Mangova salsa je vsestranska priloga, saj jo lahko uporabite kot prilogo k ribi, piščancu, s čipsom, dodajte jih v tacose, idej je neskončno.
Kar je pa najbolj pomembno, recept je zelo preprost in hiter za naredit. Vse, kar moramo storiti je sesekljati nekaj sestavin in jih "zmetati" skupaj z nekaj limetinega soka. Za pripravo salse traja približno 15 minut.
Ko bomo pripravo mangove salse končali je potrebno salso pustiti počivati v hladilniku vsaj 1 uro ali več, tako se bodo okusi še bolj povezali.
Sestavine operemo, očistimo in na drobno nasekljamo. V posodo združimo narezano papriko, čebulo, mango in čili. Dodamo limetin sok in dobro premešajte, sok dodajajte postopoma oz. po okusu, da ne bo prekislo. Salso po okusu začinimo s soljo in poprom. Pripravljeno salso damo v hladilniku za vsaj eno uro, da se okusi dobro združijo.
Avtor: Urša Čoko
Fotografije: Urša Čoko
Ostanite na tekočem, prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših akcijah, novostih, receptih in zanimivostih.