Št. produktov: 0
06.02.2017
Super kombinacija za ljudi, ki zjutraj niso vajeni jesti obilnejših obrokov, ampak vseeno zajtrkujejo. Idealno tudi za tiste, ki svojega zajtrka še ne jeste. Nikoli ni prepozno, da ga začnete.
Zdi se, da ljudje ob vprašanju zakaj ne zajtrkujejo, velikokrat, kot izgovor uporabijo čas, češ, da zjutraj pa res nimajo časa še zajtrkovati. Vsekakor določeni zajtrki vzamejo malenkost več časa, priprava tega, pa vam bo vzela 5 minut. En dremež manj.
SESTAVINE:
PRIPRAVA:
Jabolko narežemo na koščke in pokapamo z limoninim sokom. V ponev damo pol žlice kokosovega olja, in ko se segreje dodamo jabolko. Pečemo nekje 2 minuti oz. toliko da jabolka dobijo lepo barvo, nato posujemo s cimetom, dobro premešamo in po pol minute odstavimo. Jaz imam rada jabolka še čvrsta a vseeno zapečena. Na krožnik serviramo samo še jogurt (ki ga jaz zmešam s parimi žlicami vode v redkejšo in gladko strukturo), v katerega dodamo slabo žlico arašidovega masla in nasekljan brazilski oreh. Topla jabolka položimo poleg jogurta, ki so poleg svežega jogurta odlična kombinacija. Prelijemo še z malo medu, tako po jabolkih kot po jogurtu.
Za Gajbica.si - Avtor recepta: Sandra Salihovič – Mavrica Okusov
Sestavi svojo gajbico TUKAJ
Ostanite na tekočem, prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših akcijah, novostih, receptih in zanimivostih.