Št. produktov: 0
18.01.2017
Ko govorimo o razstrupljevalni kuri, seveda pod to ne spadajo samo smutiji ali sokovi. Se mi zdi, da večina najprej pomisli na to. Po možnosti na tiste smutije s štirimi ali petimi vrstami sadja – ali z drugo besedo – cuk'r bombo.
Vsekakor je pomembno da uživamo lahko hrano, vključimo veliko zelenjave in sadja. Tokrat ena razstrupljevalna juh'ca, pri kateri na račun pridejo tudi mesojedci.
SESTAVINE:
PREDPRIPRAVA:
Čičeriko eno noč prej namakamo v vodi in naslednji dan kuhamo cca. 1 uro.
PRIPRAVA:
Na olivnem olju pražimo čebulo in česen, nato dodamo narezano stebelno zeleno, trakce piščančjega mesa ter vse skupaj pražimo par minut. Nato dodamo cca 1 liter jušne osnove in korenje ter kuhamo 5 minut.
Medtem pripravimo brokoli in naribamo ingver in dodajamo začimbe.
Dodamo še brokoli, ingver in čičeriko in kuhamo še dodatnih 5 minut.
Priprava juhce vam vzela cca. pol ure časa. Hitro, kajne?
Za Gajbica.si - Avtor recepta: Sandra Salihovič – Mavrica Okusov
Sestavi svojo gajbico TUKAJ
Ostanite na tekočem, prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših akcijah, novostih, receptih in zanimivostih.