Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Prekajena šunka v kosu

št. ocen: 10
Prekajena šunka v kosu
-30%

**Izdelku je dodeljen popust, ker se mu bliža rok uporabe (08.05.2024)**

Prekajena šunka je kulinarična slovenska dobrota, značilna za praznični čas. Prekajena šunka je že toploto obdelana, primerna za narezke ali kot dodatek jedem in enolončnicam.

Prekajene pečene šunke ni potrebno pred uporabo kuhati, po želji pa seveda lahko. Za tiste bolj ustvarjalne pa priporočamo šunko v testu.

Teža: cca 500g 

Brez glutena!

 

Cena: 8,99 € 6,29 € Najnižja cena pred akcijo: 7,19 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Vakumsko pakirano. Brez glutena.


SESTAVINE: Svinjsko stegno b.k., dodano do 2,5 % sol za razsol, stabilizatorji E451, E407, konzervans E250, antioksidant E316, dekstroza, arome.


HRANILNE VREDNOSTI:
Vrednosti na 100 g izdelka
energijska vrednost 748/178 kj/kcal
maščobe 8 g
od tega
— nasičene maščobe 2,8 g
— enkrat nenasičene maščobe
— večkrat nenasičene maščobe
ogljikovi hidrati < 1 g
od tega
— sladkorji < 0,5 g
— polioli
— škrob
prehranske vlaknine 0g
beljakovine 26,6 g
sol 2,9 g

Mesarija Kragelj

Mesarija Kragelj

Ljubezen do suhih mesnin v družinskem podjetju Mesarije Kragelj zori že od leta 1995. In ker je dobre stvari potrebno deliti, smo se odločili, da dobrote Posočja delimo tudi z vami.

Prihajamo iz majhne vasice Sela pri Volčah v Posočju. Ukvarjamo se s predelavo mesa po tradicionalnih receptih, značilnih za Posočje. Ponujamo različne vrste mesnih izdelkov, med katerimi prevladujejo suhomesnati s plemenito belo plesnijo, značilno za Primorsko. Za proizvodnjo uporabljamo meso najvišje kakovosti.

Večina naših izdelkov je soljena s kakovostno piransko soljo. Izdelki ne vsebujejo alergenov. Ponašamo se s številnimi nagradami za kakovost. Že nekaj let sodelujemo na Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA. Ponosni smo na vse medalje, ki smo jih prejeli in ni jih malo.

Tadeja Š.
Zelo okusna.
Nataša K.
Super, kompaktna in ne preslana.
Nataša K.
Odlična, ravno prav slana in kompaktna.
Nataša K.
Odlična, predvsem pa ne preslana.
 

Priporočamo tudi

 

Novice

  • Velika noč in okusne lokalne dobrote

    11.03.2024

    Ko se začne bližati velika noč vemo, da se je začela prebujati narava (rože in drevesa začno cveteti) ter da se bliža druženje z bližnjimi ob polno obloženi velikonočni mizi. Otroci pa so neučakani zaradi pisanke in tistih bolj komercialnih, zabavnih dogodivščin, ki jih prinaša ta, za Slovence največji, krščanski praznik.
    Preberi več
     
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.