Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Kmečka salama

24 ocen

Večkrat nagrajena salama z medaljo za kakovost na AGRA vsebuje najboljše meso, ki ga režemo na kocke, solimo pa s piransko soljo. Sušena na Primorskem, narezana pri Vas doma.

Cena na kos. Teža cca 500 g+-

Brez glutena!

 

Cena: 10,50 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Mesarija Kragelj

Mesarija Kragelj

Ljubezen do suhih mesnin v družinskem podjetju Mesarije Kragelj zori že od leta 1995. In ker je dobre stvari potrebno deliti, smo se odločili, da dobrote Posočja delimo tudi z vami.

Prihajamo iz majhne vasice Sela pri Volčah v Posočju. Ukvarjamo se s predelavo mesa po tradicionalnih receptih, značilnih za Posočje. Ponujamo različne vrste mesnih izdelkov, med katerimi prevladujejo suhomesnati s plemenito belo plesnijo, značilno za Primorsko. Za proizvodnjo uporabljamo meso najvišje kakovosti.

Večina naših izdelkov je soljena s kakovostno piransko soljo. Izdelki ne vsebujejo alergenov. Ponašamo se s številnimi nagradami za kakovost. Že nekaj let sodelujemo na Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA. Ponosni smo na vse medalje, ki smo jih prejeli in ni jih malo.

Anonimen
Sanja D.
Anonimen
Nataša K.
Darja H.
Že večkrat kupljeno, vedno popolna.
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Jože K.
Anonimen
Anonimen
Anonimen
mojca a.
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.