Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Črno grozdje

št. ocen: 12
Črno grozdje

Grozdje sodi med najstarejše vrste sadja, kar jih je človek gojil. Gojili naj bi ga že v kameni dobi na Kavkazu, veljalo pa je tudi za hrano bogov.

 

Cena: 5,50 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 
  
* Pri teži pridelkov lahko pride do odstopanja. Pri tehtanju vedno dobite brezplačno kakšen gram več.

** V spletni trgovini GAJBICA.SI se trudimo, da so informacije o izdelkih-pridelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot je poreklo občasno spremenijo. Na izdelku-pridelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki.

Razred II. 

Obvestilo

V spletni trgovini GAJBICA.SI se trudimo, da so informacije o izdelkih-pridelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot je poreklo občasno spremenijo. Na izdelku-pridelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Več informacij si lahko preberete v splošnih pogojih.

Grozdje se hitro kvari in na sobni temperaturi fermentira, zato ga je bolje hraniti v hladilniku, kjer ga lahko pri temperaturi do štiri stopinje Celzija hranite do dva tedna.

Nataša K.
Presladko za naa.
Andreja G.
Črno in belo grozdje sta (bila ;) odlična!
 

Priporočamo tudi

 

Zdravi recepti

  • Jesenska sirova plošča

    05.10.2020

    Ko zapiha prvi jesenski veter se druženja s prijatelji in bližnjimi prestavijo v toplo zavetje naših domov. Jesen je tudi čas, ko imamo na voljo veliko lokalnega sadja, ki ga lahko odlično skombiniramo s siri ali suhimi mesninami in tako nastane jesenska sirova plošča. Vse kar ji lahko še dodamo je kozarček okusnega vina.
    Več o ...
     
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.