Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Brownies

št. ocen: 41
Brownies
 

Nepozabna izkušnja za vsakega čokoholika. Odlikuje ga bogat čokoladen okus. Na zunaj hrustljav v notranjosti nesramno mehek . V ustih se njegova struktura stopi, ter nam razkrije vso pregrešnost užitka.

 

 

Cena: 12,70 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Fini pekovski izdelek iz biskvitnega testa

Sestavine: sladkor, maslo, jajca, čokolada (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, ekstrakt vanilije), pšenična moka, vanilijev ekstrakt (invertni sladkor, vanilijev koncentrat 8%, karamel (sladkor, voda), vanilijeva semena 1,2%), pecilni prašek (kislina: diofosfati, sredstvo za vzhajanje: natrijev hidrogenkarbonat, koruzni škrob).

Uporabno najmanj do: (datum odtisnjen na dnu embalaže).

Hraniti na temperaturi +8 °C.

Neto količina: 250 g

Karim Merdjadi o sebi

Odkar pomnim, sta hrana in kuhanje moja strast in navdih. Branje, usposabljanje, potovanje in vodenje restavracij so mi pomagali izboljšati kuharske veščine, a v kuhinji pričarati nekaj nepozabnega je zame še vedno največji izziv.

Začelo se je, ko sem kot mnogi drugi nadobudni kuharji v Sloveniji končal srednjo šolo za gostinstvo in turizem na Bledu. Po odsluženem vojaškem roku sem zaključil pripravništvo in nadaljeval z izobraževanjem na akademiji za kulinariko Le Cordon Bleu v Parizu, kjer sem uspešno opravil izpite iz kuharstva in slaščičarstva ter pridobil La Grande Diplome.

Radovednost in želja po navdihu sta me zanesla v špansko Malago, kjer sem pridobil prve izkušnje s tapas hrano.

Po letu dni sem se vrnil v Slovenijo in pomagal pri postavitvi restavracije v največjem nakupovalnem centru v Sloveniji. Ker je bila ljubezen do kuhanja večja kot veselje do vodenja restavracije, sem prevzel vodenje kuhinje v prvi španski restavraciji, odprti v Sloveniji.

V naslednjih letih sem kot zunanji sodelavec aktivno sodeloval pri odprtju številnih novih restavracij. Dodatna izobraževanja v Angliji, Franciji in Avstriji so mi prinesla veliko novega znanja, širine in razumevanja kulinarike, pri vsem tem pa me je gnala ljubezen do kuhanja.

V številkah:
27 let v kulinariki
19 let kot vodja kuhinje
8 let v slaščičarstvu
1 od treh sodnikov slovenskega Masterchefa

 

Tanja G.
Obiski so pomazali vse v hipu.
Petra S.
Vrhunsko darilo!
Boris U.
The best.
Patricija L.
Bomba.
Veronika V.
Najboljši bravniji na planetu!!
Majda S.
Odlicno
Andrej K.
Zelo okusni
Maja P.
Odlični so!
Mojca P.
mmmm, nebeško, kakšna okus in konsistenca!
Kaja F.
Daleč najboljši brownies-i, še sveže spečeni niso tako dobri, sočni in okusni!
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.