Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Brownies

št. ocen: 23

Nepozabna izkušnja za vsakega čokoholika. Odlikuje ga bogat čokoladen okus. Na zunaj hrustljav v notranjosti nesramno mehek . V ustih se njegova struktura stopi, ter nam razkrije vso pregrešnost užitka.

 

 

Cena: 9,00 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Fini pekovski izdelek iz biskvitnega testa

Sestavine: sladkor, maslo, jajca, čokolada (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, ekstrakt vanilije), pšenična moka, vanilijev ekstrakt (invertni sladkor, vanilijev koncentrat 8%, karamel (sladkor, voda), vanilijeva semena 1,2%), pecilni prašek (kislina: diofosfati, sredstvo za vzhajanje: natrijev hidrogenkarbonat, koruzni škrob).

Uporabno najmanj do: (datum odtisnjen na dnu embalaže).

Hraniti na temperaturi +8 °C.

Neto količina: 250 g

Karim Merdjadi o sebi

Odkar pomnim, sta hrana in kuhanje moja strast in navdih. Branje, usposabljanje, potovanje in vodenje restavracij so mi pomagali izboljšati kuharske veščine, a v kuhinji pričarati nekaj nepozabnega je zame še vedno največji izziv.

Začelo se je, ko sem kot mnogi drugi nadobudni kuharji v Sloveniji končal srednjo šolo za gostinstvo in turizem na Bledu. Po odsluženem vojaškem roku sem zaključil pripravništvo in nadaljeval z izobraževanjem na akademiji za kulinariko Le Cordon Bleu v Parizu, kjer sem uspešno opravil izpite iz kuharstva in slaščičarstva ter pridobil La Grande Diplome.

Radovednost in želja po navdihu sta me zanesla v špansko Malago, kjer sem pridobil prve izkušnje s tapas hrano.

Po letu dni sem se vrnil v Slovenijo in pomagal pri postavitvi restavracije v največjem nakupovalnem centru v Sloveniji. Ker je bila ljubezen do kuhanja večja kot veselje do vodenja restavracije, sem prevzel vodenje kuhinje v prvi španski restavraciji, odprti v Sloveniji.

V naslednjih letih sem kot zunanji sodelavec aktivno sodeloval pri odprtju številnih novih restavracij. Dodatna izobraževanja v Angliji, Franciji in Avstriji so mi prinesla veliko novega znanja, širine in razumevanja kulinarike, pri vsem tem pa me je gnala ljubezen do kuhanja.

V številkah:
27 let v kulinariki
19 let kot vodja kuhinje
8 let v slaščičarstvu
1 od treh sodnikov slovenskega Masterchefa

 

Veronika V.
Najboljši bravniji na planetu!!
Majda S.
Odlicno
Maja P.
Odlični so!
Mojca P.
mmmm, nebeško, kakšna okus in konsistenca!
Kaja F.
Daleč najboljši brownies-i, še sveže spečeni niso tako dobri, sočni in okusni!
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.