Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

BioSing jelenova salama

št. ocen: 2

Sestavljena iz svinjine, mesa jelena in slanine. Najboljši izbor mesa in slanine, ki ni mlet ampak je rezan na kocke. Salama je bila v fazi podaljšanega zorenja (čas zorenja je minimalno 18 mesecev). Tokom spontane, dolgotrajne fermentacije, se razvije polno zrela aroma, katero nadgradi še kompleksnejša terciarna zorilna nota.

VSI IZDELKI BioSing SO BREZ DODANIH ADDITIVOV. 

BioSing izdelke je moč dobiti samo v izbranih restavracijah najvišjega nivoja, kot so: Top 50, Michelin Star, JRE, Hiša Franko, Restavracija Strelec, Krištof Predsolje, Denk, Domačija Novak, Vovko, Debeluh, Repovž, Gostišče Grič, Rakar.

Teža cca. 150g

 

Cena: 25,00 €

Stanje zaloge: ni na voljo

  1. Žal je zaloga pošla, preverite ponovno jutri.

 
 
 

VSI IZDELKI BioSing SO BREZ DODANIH ADDITIVOV.

To nedvoumno izpostavimo tudi z napisom na deklaracijsko nalepko vsakega izdelka. Na trgu ponudba suhomesnatih izdelkov brez nitritne soli in ostalih aditivov praktično ne obstoji. Stvaritvam BioSing so poleg mesa in slanine dodani samo nejodirana morska sol, začimbe, vino, česen in cognac.

Stvaritve BioSing se servirajo v nekaterih najboljših svetovnih in slovenskih restavracijah vključujoč Top 50, Michelin Star, JRE,... V Sloveniji naše izdelke ni možno najti v nobeni klasični trgovini, tržnici, sejmu.

BioSing izdelke je moč dobiti samo v izbranih restavracijah najvišjega nivoja, kot so Hiša Franko, Restavracija Strelec, Krištof Predsolje, Denk, Domačija Novak, Vovko, Debeluh, Repovž, Gostišče Grič, Rakar.

BioSing butične salame in klobase

David Lesar ustanovitelj in srce podjetja BioSing živi in ustvarja v ribniški dolini, ki ima v Sloveniji najdaljšo, večstoletno obrtniško tradicijo in se lahko pohvali s prvim izdelkom, ki se ga je izvažalo izven meja Slovenije (SINCE 1492). David je prav tako rokodelec, kot večina ljudi v teh krajih, namesto lesa pa obdeluje meso, in sicer na prav poseben način. Njegova strast je izdelava unikatnih zorjenih – suhih mesnin, najvišje kvalitete, ki kajpada nastajajo brez aditivov in podobnih industrijskih bližnjic.

David BioSing

BioSing izdelki so drugačni od izdelkov, ki se dobijo na trgu. Razlikujejo se po več parametrih - od tehnologije, senzorike, zgodbe, filozofije, ki vključuje tudi trajnostne in zdravstvene vidike – jesti manj mesa, vendar vrhunske kvalitete. Medvedova, jelenova salama in ostali izdelki zorijo v podzemni glineni zorilnici upoštevajoč lunin cikel.

Salama BioSing

Pokušine teh enkratnih izdelkov z izbranimi sonaravnimi vini v kleti vizionarskega mladeniča so pravcata teatralna izkušnja. V sklopu posebnega doživetja se okušajo tudi salame G-linije, ki so prava eksplozija okusov, ki prikliče vse razloge, zakaj je dobro biti foodie. Novinarji in kulinarični kritiki so salame opisovali na različne načine: od »kaviarja med mesninami« do »salam, ki najdejo točko G«. Pri opisovanju Davidove natančnosti, navdušenja in predanosti ne pozabijo dodati, da so mesnine, ki spadajo v svoj cenovni razred, tako ekskluzivne, da jih najdemo samo v najboljših restavracijah na izbranih lokacijah.

BioSing

Marija H.
Odlična, ampak cena je pa zasoljena. Res samo za posebne prilike.
Petra B.
ŽAL IMA PREVEČ VONJA, KI NI DOBRODOŠEL ZA TAKO MESNINO. POLEG TEGA, ABSOLUTNO PREDRAGA ZA TAKO MALOPAKIRANJE,
 

Priporočamo tudi

 

Novice

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.