Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Khorasanova žemljica

št. ocen: 34
Khorasanova žemljica

Tradicionalno ročno izdelana žemljica iz ekološke khorasanove moke.

Khorasanovo moko odlikuje odličen, nežno sladkasti okus in visoka vsebnost beljakovin, mineralov in vitaminov. Kruhi in pecivo iz khorasanove moke so rahli in puhasti. Vsebuje gluten, kljub temu pa so izdelki iz kamuta lažje prebavljivi kot pšenični. Čeprav je odkrit šele nedavno spada med antična žita. Prav zato, ker je bil dolgo skrit v pozabi, je ohranil vse svoje prvinske lastnosti. Registriran je kot blagovna znamka, zaradi česar bo te svoje lastnosti ohranil tudi v bodočnosti.

 

Cena: 1,50 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

SESTAVINE: bio khorosanova moka, voda, kvas, morska sol, bio trsni sladkor, bio sončnično olje, bio dodatek (bio pšenična moka, bio pšenični gluten, bio pšenična sladna moka, encimi, sredstvo za obdelavo moke, askorbinska kislina).

ALERGENI: Lahko vsebuje sledi sezama in oreščkov.

HRANILNE VREDNOSTI: energijska vrednost: 1093 Kj,/258 Kcal. Maščobe: 2,3 g, od tega nasičene 0, 3 g, transmaščobne kisline manj kot 2 %. Ogljikovi hidrati: 52 g, od tega sladkorji 2,8 g. Beljakovine 7,2 g. Soli 1,2 g.

Deveta vas je ekološka pekarna, nastala iz spostovanja do tradicije in dediščine znanja, ki so nam ga zapustili predniki ter občutka odgovornosti do ljudi in našega okolja. Če temu prištejemo še ljubezen, če ne strast, do dobrega, hrustljavega, dišecega kruha, kot se ga nekateri se spomnimo iz časov pred razmahom industrijskih pekarn, potem je jasno, kakšen kruh pečemo v naših pečeh. 

Mojca Š.
Super variacija na navadno.
Anja K.
Najboljša žemljica.
Nina B.
Oh njam, najboljše žemljice!
Nina B.
Oh, njam! Odlične so..
Mojca Š.
Odličen okus, zelo nasitna, fina priloga h kosilu.
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.