Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Tiramisu v kozarčku

17 ocen

Bogat a obenem svež preplet prave Mascarpone kreme. Navdihnjena z mandljem in vanilijo. V samem bistvu se skriva hrustljava podlaga, nežen biskvit prepojen s kavnim sirupom. Vse skupaj nadgradijo maline s svojo svežino.

  • Hitro zamrznjeni, fini pekovski izdelek z mascarpone kremo (40 %)
  • Po odtajanju ne zamrzujte ponovno.
  • Hraniti pri temperaturi -18 °C. Po odtajanju hraniti v hladilniku pri temperaturi +4 °C in porabiti v roku 8 dni.
 

Cena: 7,00 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Sestavine: mascarpone (smetana, mleko, regulator kislosti: citronska kislina) 25%, sladkor, smetana, jajca, pšenična moka, mlečna čokolada (sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, emulgator: sojin lecitin, ekstrakt vanilije), oreški (mandelj), vanilijev ekstrakt (invertni sladkor, vanilijev koncentrat 8%, karamel (sladkor, voda), vanilijeva semena 1,2%), sadje (maline), kavni ekstrakt (glukozni sirup, invertni sladkor, barvilo:(karamel)), voda, aroma, sredstvo za uravnavanje kislosti: E 330, konzervans: E 202, rum, kakav.

Datum izdelave: (na etiketi)

Neto količina: 180 g

Karim Merdjadi o sebi

Odkar pomnim, sta hrana in kuhanje moja strast in navdih. Branje, usposabljanje, potovanje in vodenje restavracij so mi pomagali izboljšati kuharske veščine, a v kuhinji pričarati nekaj nepozabnega je zame še vedno največji izziv.

Začelo se je, ko sem kot mnogi drugi nadobudni kuharji v Sloveniji končal srednjo šolo za gostinstvo in turizem na Bledu. Po odsluženem vojaškem roku sem zaključil pripravništvo in nadaljeval z izobraževanjem na akademiji za kulinariko Le Cordon Bleu v Parizu, kjer sem uspešno opravil izpite iz kuharstva in slaščičarstva ter pridobil La Grande Diplome.

Radovednost in želja po navdihu sta me zanesla v špansko Malago, kjer sem pridobil prve izkušnje s tapas hrano.

Po letu dni sem se vrnil v Slovenijo in pomagal pri postavitvi restavracije v največjem nakupovalnem centru v Sloveniji. Ker je bila ljubezen do kuhanja večja kot veselje do vodenja restavracije, sem prevzel vodenje kuhinje v prvi španski restavraciji, odprti v Sloveniji.

V naslednjih letih sem kot zunanji sodelavec aktivno sodeloval pri odprtju številnih novih restavracij. Dodatna izobraževanja v Angliji, Franciji in Avstriji so mi prinesla veliko novega znanja, širine in razumevanja kulinarike, pri vsem tem pa me je gnala ljubezen do kuhanja.

V številkah:
27 let v kulinariki
19 let kot vodja kuhinje
8 let v slaščičarstvu
1 od treh sodnikov slovenskega Masterchefa

 

Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Sladica je presladka
Anonimen
Way too sweet and full of chemical additives (I assume to keep the eggs fluffy and preserved). I would rather have a product that goes bad fast than a lot of E-substances in my body.
Anonimen
Anonimen
Marija V.
Barbara Z.
Anonimen
Simona M.
Anonimen
Anonimen
Eva P.
Ma božanski, kakšni okusi vse v enem kozarčku, maline dodajo še tisto pikico na I za svežino.
Kaja F.
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.