Izjave strank

 
Razvrsti po:
 
 • Anja Kopač

  Publicis

  Pohvalili bi celotno ekipo gajbice, ki vsakodnevno skrbijo, da so naši želodčki polni, ter skrbijo za zdravje naših zaposlenih.

  Dostavljalec je zelo prijazen, komunikacija z gospo Urško pa odlična. Ekipa se stalno prilagaja našim željam ter vsak dan v gajbico dodajo drug kos sadja/zelenjave. Sadje in zelenjava je vedno sveža zato nakup priporočamo vsakemu podjetju, ki želi skrbeti za vsakodnevno zdravje zaposlenih.

  Preberi več ... Zapri ...
   
 • Ana

  Celtra

  Gajbica nas s svežim sadjem in zdravimi dobrotami razveseljuje vsak teden že tretje leto. So odzivni, hitri in priporočajo dobre, sezonske ter kvalitetne izdelke.

  Naše sodelovanje je transparentno, poskrbijo za redna naročila ter Celtra ekipi začetek tedna popestrijo s simpatično dostavo ter obilo dobrih izdelkov :-) Težko si predstavljam, da bi teden preživeli brez sadja in zdravih prigrizkov v pisarni - saj nam daje energijo in moč za dobro delo.

  Preberi več ... Zapri ...
   
 • Aleksander

  Johnson & Johnson

  Sadje je odlično, dobro izbrano s pravimi okusi v ličnih gajbicah. Vsebina gajbice ponikne v izjemno hitrem času, kar potrjuje kvaliteto.

   
 • Lucija

  Ceneje d.o.o. in Preskok d.o.o.

  S sadjem, ki nam ga dostavljate, smo izredno zadovoljni. Vedno je sveže in kakovostno. Prav tako bi radi pohvalili vse dostavljalce sadja, ki so prijazni, pozitivni.

   
 • Gaj Capuder

  Spletna postaja

  Sveže sezonsko sadje nam Gajbica dostavi v podjetje dvakrat na teden. Izjemno pomembno se mi zdi, da zaposleni tudi med delovnim časom skrbijo za vnos zdrave hrane polne vitaminov.

  S svežim, sezonskim sadjem smo si zagotovili boljše počutje zaposlenih in navdušenje obiskovalcev. Verjetno je tudi kakšna bolniška manj, kar je še bolje.

  Preberi več ... Zapri ...
   
 • Primož

  Microgram

  Odkar smo tedensko naročeni na Gajbica.si z svežim sadjem, se je razpoloženje zaposlenih vidno izboljšalo, manj je prisotne živčnosti in opaziti je večjo produktivnost.

  Z veseljem začenjamo vsak nov delovni teden z gajbico svežega sadja.

  Preberi več ... Zapri ...
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.