Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Fanika 100% Bučno olje

Fanika 100% Bučno olje
novo

Bučno olje Fanika je bogato, oreškasto in vsestransko uporabno. Uživajte z zelenjavo, mesnimi krožniki, solatami ali celo vanilijevim sladoledom!

Ne bodite sramežljivi, Fanika ni.

 

Cena: 13,90 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

- Ena jedilna žlica poskrbi za 83 % priporočenega dnevnega vnosa vitamina E
- Zaščitena geografska označba (ZGO)
- *100% nerafinirano Štajersko prekmursko bučno olje

*Štajersko prekmursko bučno olje Slovenija z zaščiteno geografsko označbo je jedilno nerafinirano olje, proizvedeno s stiskanjem praženih bučnih semen, katera so pridobljena iz buč (Cucurbita pepo) in predelana na območju Štajerske in Prekmurja.

SESTAVINE:
100 % bučno olje

ALERGENI:
/

HRANILNE VREDNOSTI:
Na vsakih 100 g Fanika vsebuje:
69 mg VITAMINA E
92 g maščob
17 g nasičenih maščob
0g ogljikovih hidratov
0g sladkorja
0g soli
*Ena jedilna žlica poskrbi za 83 % priporočenega dnevnega vnosa vitamina E

Živjo, sva Zala in Tash in živiva v deželi bučnega olja.

Zala je odraščala tako, da si je bučno olje kapljala na večino jedi ali jedla pri babicah, ki so prav tako oboževale zdravo dozo bučnega olja. Tash, doma iz Kalifornije, zanj še nikoli ni slišal, vendar se je zelo hitro zaljubil vanj. Stekleničke je prinašala domov, da bi jih pokazala prijateljem in družini. Ljubezen do bučnega olja se je razširila kot požar in vedeli smo, da moramo še naprej deliti to neverjetno sestavino.

Želeli sva ustvariti izdelek, ki bi poudarjal lepoto regije, nalezljivo veselje kmetov in proizvajalcev, brezmejno domišljijo lokalnih obrtnikov in predvsem navdihujoče življenje naših babic.

BABICA je oda ženskam, ki so oblikovale naša življenja, navdihovale naše strasti in poskrbele, da so naši želodčki vedno polni, naša srca pa srečna.

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.