Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Hruške

št. ocen: 50
Hruške
domače

Opis:  Hruške uvrščamo v družino rožnic, ki so jih najprej pridelovali v toplejših območjih, danes pa uspevajo tudi v tistih malo hladnejših. Večino hrušk dozori avgusta oziroma v začetku septembra.
Shranjevanje: Hruške naj bodo spravljene na hladnem, za dozorevanje pa jih postavite na sobno temperaturo - dlje časa kot so bile pred tem na hladnem, hitreje bodo nato dozorele. Če želite pospešiti proces jih dajte v papirnato vrečko z zrelim jabolkom ali banano. Kako preveri ali je hruška že zrela ? Nežno pritisni s palcem na ''vrat'' hruške in če se vda, je ravno prava za uživanje.

Nadaljuj s sestavljanjem gajbice.

 

Cena: 2,45 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 
  
* Pri teži pridelkov lahko pride do odstopanja. Pri tehtanju vedno dobite brezplačno kakšen gram več.

** V spletni trgovini GAJBICA.SI se trudimo, da so informacije o izdelkih-pridelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot je poreklo občasno spremenijo. Na izdelku-pridelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki.

Razred II. 

Obvestilo

V spletni trgovini GAJBICA.SI se trudimo, da so informacije o izdelkih-pridelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot je poreklo občasno spremenijo. Na izdelku-pridelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Več informacij si lahko preberete v splošnih pogojih.

Lea M.
Aromatične, odlične
Nadja J.
Zelo okusne! Priporočam nakup.
Veronika B.
Zelo sladke in sočne!
Sabina T.
Zelo okusno.
Saša P.
zelo dobre, sladke in sočne!
Petra S.
Še vedno okusne, sočne,
Ruth H.
Odlične hruške za desert! (skuhane v rdečem vinu)
MARJETA E.
Krasnega okusa!
Nataša K.
trde
 

Priporočamo tudi

 

Novice

  • Svetovni dan hrane (16. oktober)

    12.10.2022

    Hrana združuje ljudi na zelo različne načine, od družinskih srečanj do prvih zmenkov. Vsakdo ima najljubšo hrano, ki ga ne samo poteši ampak tudi pocrklja ali morda spomni na kakšne lepe trenutke — od pice do testenin, piškotov do tort in vseh dobrih stvari vmes! Danes je na voljo toliko neverjetnih jedi in sestavin in ob svetovnem Dnevu hrane (16. oktobra) se posvečamo prav vsem izmed njih.
    Več o ...
     
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.