Št. produktov: 0
Domači nektar iz jagod je predelan iz 0,50 kg pasiranih zrelih jagod. Nektar je polnega okusa za zelo okusno pijačo,ki vam podari skladišče vitaminov in prijeten užitek.
Sestavine: min. 40% jagod, sladkor, citronska kislina, antioksidant: absorbinska kislina* .
Več o izdelku:
S svojimi, skoraj 15 letnimi izkušnjami družina Trstenjak izbira sorte tako, da je sok zmeraj prijeten in osvežilen. Sok je vedno takšen, kakšno je sadje, zato je vsaka serija zgodba za sebe in nikoli popolna prejšnji. Kratkotrajno in pazljivo ga segrevajo s toploto, ki jo pridobivajo iz lesne biomase.
Nektarji so del zdrave prehrane, saj ohranjajo vso dragoceno vrednost sadja. S pitjem tega sadja v tekoči obliki v telo vnašamo hranilne sestavine, ki jih potrebujemo za dobro zdravje.
Na kmetiji Trstenjak raste že več kot 40.000 dreves: jablan, hrušk, sliv, marelic in nekaj kostanjev. Dopolnilna dejavnost pa je proizvodnja naravnih sokov, katere pasterizirajo na avtomatski pretočni liniji s toploto, ki jo pridobijo iz lesne biomase. Njihovi začetki segajo v leto 1962, ko je njihov stari oče zasadil prve nasade ribeza in bezga, nato pa je leta 1968 že delal ribezov sok za več kot 100 obiralcev in še zraven za pol vasi.
Sokove izdelujejo izključno iz svežega sadja zato je njihov sok vedno takšen, kakršno je sadje. Pravijo, da nikoli ne iščejo lažjih poti, zato je vsaka serija zgodba za sebe in ni nikoli popolnoma enaka prejšnji.
Št. produktov: 0