Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Marelični nektar

št. ocen: 9
Marelični nektar

Marelični nektar, je narejen s pasiranjem svežih marelic. Delež sadja je 60%, ostalo je voda in sladkor. Sok je zelo nežen in fin ter kremasto tekoč, prijetno kiselkastega, svežega in izjemno bogatega okusa. Nektar je polnega okusa za zelo okusno pijačo,ki vam podari skladišče vitaminov in prijeten užitek.

Sestavine: 60% marelic, voda, sladkor, citronska kislina, antioksidant: absorbinska kislina .

Poreklo: Slovenija (Kmetija Trstenjak)

 

Cena: 4,10 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Na kmetiji Trstenjak raste že več kot 40.000 dreves: jablan, hrušk, sliv, marelic in nekaj kostanjev. Dopolnilna dejavnost pa je proizvodnja naravnih sokov, katere pasterizirajo na avtomatski pretočni liniji s toploto, ki jo pridobijo iz lesne biomase. Njihovi začetki segajo v leto 1962, ko je njihov stari oče zasadil prve nasade ribeza in bezga, nato pa je leta 1968 že delal ribezov sok za več kot 100 obiralcev in še zraven za pol vasi.

Sokove izdelujejo izključno iz svežega sadja zato je njihov sok vedno takšen, kakršno je sadje. Pravijo, da nikoli ne iščejo lažjih poti, zato je vsaka serija zgodba za sebe in ni nikoli popolnoma enaka prejšnji.

Dejan B.
Ja - res pravi nektar! Sladek (a ne osladen!), gost, okusen, mareličast. Za nostalgijo s stepeno sladko smetano. 5/5
Vesna š.
Odlicen
Anja L.
Zjutraj ste me obvestili, da ga ni, zato smo se dogovorili za nadomestek - hruškov sok. Ta sok je sicer odličen, vendar je bil drugi član gospodinjstva zeloo razočaran nad menjavo. Upam, da ta teden dobiva tudi marelični nektar :)
Sandra R.
Všeč mi je, ker sokovi niso presladki. Odličen.
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.