Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Ajdova kaša

št. ocen: 5
Ajdova kaša

Ajdova kaša je pridelana iz ajdovega zrnja brez uporabe pesticidov. Torej fitofarmacevtska sredstva niso uporabljena niti na polju, niti med skladiščenjem zrnja. Ajdo požanjemo in sušimo v sušilnici na naši kmetiji. Zrnje posušimo do primerne sušine, ki zagotavlja najboljše pogoje za kasnejšo obdelavo in skladiščenje. Zrnje se sortira in lušči na opremi, ki zagotavlja končni produkt - kašo - brez lomljenih zrn. 

Poreklo: Kmetija Mustafa

Količina: 400 g

 

Cena: 2,50 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

LASTNOSTI: Hraniti na suhem in hladnem prostoru.
SESTAVINE: ajdova kaša
ALERGENI: lahko vsebuje sledi glutena

Kmetija Mustafa
O nas
Našo zgodbo uspešnega kmetovanja je pričel pisati dedek s svojimi pridnimi rokami. Zelo mlad je prevzel kmetijo in jo s svojo družino počasi, a vztrajno širil in venomer nadgrajeval. Sin Miran se je izkazal še kot večji podjetnik in vizionar, ki je domačijo spremenil v pridelovalno-predelovalno kmetijo. V začetku se je lotil le pridelav krompirja, pred nekaj leti pa smo zagnali proizvodnjo 100 % bučnega olja ter ponudili oluplje krompir in različne mlevske izdelke. Pri našem delu se trudimo za dosego najvišji standardov in stremimo k najboljši kvaliteti naših izdelkov.

Mlevski izdelki
Naši mlevski izdelki so sestavljeni iz široke palete mok in zdrobov, pridobljenih iz žit integrirane pridelave na naši kmetiji.
Vsi izdelki, ki jih ponujamo, so proizvedeni v našem domačem mlinu na kamen. Moka, zmleta med mlinskimi kamni, je boljšega okusa, predvsem pa ohranja pomembne vitamine in minerale. Prav zato moko meljemo na tradicionalen način. Le tako lahko zagotavljamo najvišjo kakovost in svežino izdelkov.

 

 

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.