Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Pavlina moka

št. ocen: 9

 

Pri nas doma že od nekdaj, večkrat na teden, diši po domačem in sveže pečenem kruhu, ki ga pripravlja naša babi Pavla. Brez recepta in tehtnice ji uspe vedno pripraviti izvrsten domač kruh. Zato ime - Pavlina moka.


Pavlina moka je mešanica na kamen mletih mok, ki so namenjene temu, da lahko doma pripravite svoj zdrav in slasten kruhek. Pavlica (kot ji rečemo) je sestavljena iz pirine (15 %), ržene (15 %) in pšenične moke (70 %). Vse moke so polnovredne, kar pomeni da se minerali in hranljive snovi, iz lupine semena, ohranijo. Vso moko meljemo na naši kmetiji po starem načinu mletja na kamen. Z mokico dobite tudi navodila za pripravo Pavlinega kruhka.

Poreklo: Kmetija Mustafa

 

Cena: 2,70 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Kmetija Mustafa
O nas
Našo zgodbo uspešnega kmetovanja je pričel pisati dedek s svojimi pridnimi rokami. Zelo mlad je prevzel kmetijo in jo s svojo družino počasi, a vztrajno širil in venomer nadgrajeval. Sin Miran se je izkazal še kot večji podjetnik in vizionar, ki je domačijo spremenil v pridelovalno-predelovalno kmetijo. V začetku se je lotil le pridelav krompirja, pred nekaj leti pa smo zagnali proizvodnjo 100 % bučnega olja ter ponudili oluplje krompir in različne mlevske izdelke. Pri našem delu se trudimo za dosego najvišji standardov in stremimo k najboljši kvaliteti naših izdelkov.

Mlevski izdelki
Naši mlevski izdelki so sestavljeni iz široke palete mok in zdrobov, pridobljenih iz žit integrirane pridelave na naši kmetiji.
Vsi izdelki, ki jih ponujamo, so proizvedeni v našem domačem mlinu na kamen. Moka, zmleta med mlinskimi kamni, je boljšega okusa, predvsem pa ohranja pomembne vitamine in minerale. Prav zato moko meljemo na tradicionalen način. Le tako lahko zagotavljamo najvišjo kakovost in svežino izdelkov.

 

 

Katja B.
Super moka, super keksi.
KLEMENTINA H.
odlična
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.