Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Mlečna čokolada 41%

Mlečna čokolada 41%
novo

Vsaka tablica je izdelana ročno z veliko ljubezni in natančnosti ter iz zelo kakovostne 41 procentne mlečne belgijske čokolade. Lahko je popolna razvada ali pa odlično darilo za prijatelja, partnerko, strica ali pa zate. Res je dobra, poskusi jo!

TEŽA: 100 g

 

Cena: 4,70 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

LASTNOSTI: Ročno izdelana temna čokolada s 70-% kakavovim deležem.

SESTAVINE: temna čokolada (sladkor, kakavovo maslo, kakavova masa, manj masten kakavov prah, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilje) in živilska barva v prahu za premaz (do 1 %) železov oksid, sredstvo proti sprijemanju – kalijev aluminijev silikat).

Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 16 in 20 °C v suhem in temnem prostoru.

ALERGENI: Lahko vsebuje sledi mleka, pšenice, oreščkov in sezama.

HRANILNE VREDNOSTI:
Hranilna vrednost na 100g izdelka
Energijska vrednost 2.333 kj (558 kcal)
Maščobe 36,7 g
Od tega nasičene 22 g
Ogljikovi hidrati 46,8 g
Od tega sladkorji 45,1 g
Beljakovine 7,2 g
Soli 0,2 g

Mama Paula je znamka mladega podjetja, ki strmi k tem, da so izdelki nekaj posebnega. Ne sladijo povprečju, ampak želijo kupcem predstaviti nekaj drugačnega. Izdelki Mame Paule so narejeni iz najkakovostnejših surovin, brez umetnih arom in ojačevalcev okusa. Izdelujejo najrazličnejše čokoladne izdelke, ki so primerni tudi za poslovna darila.

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.