Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Vroča čokolada na palčki - bela

Vroča čokolada na palčki - bela
novo
 

• Brez dodanega sladkorja
• Proizvedeno v Sloveniji
• Ročno izdelano

Neto količina: 50g

 

Cena: 3,30 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

BELA VROČA ČOKOLADA NA PALČKI. Čokolada je brez dodanega sladkorja. Čokolado stopite v toplem mleku ali drugem rastlinskem napitku (riževo, sojino, mandljevo mleko). Uživajte v vroči čokoladi.

Sestavine: bela čokolada brez dodanega sladkorja (sladilo; maltitol, kakavovo maslo, mleko v prahu, inulin, emulgator; sončnični lecitin, naravna aroma vanilije), sušeni koščki jagod.

Lahko vsebuje sledi mleka in oreščkov.

HRANILNA VREDNOST NA 100g
Energijska vrednost: 1907 / 461 kcal
Maščobe: 32 g | od tega nasičene maščobe: 20 g
Ogljikovi hidrati: 59 g | od tega sladkorji: 9 g
Prehranske vlaknine: 4 g
Beljakovine: 6 g
Sol: 0,17 g.

Živjo, sem Daša! Zdrav in aktiven način življenja mi je že od nekdaj zelo pomemben. Predvsem pa rada jem kvalitetno, zdravo in okusno. Tako sem začela ustvarjati svoje izdelke in ker so bili všeč tudi bližnjim sem se odločila, da jih ponudim širši javnosti. Kmalu zatem je nastala blagovna znamka Fika in s tem tudi prvi produkt 100% naravni namazi iz oreščkov. Kmalu so se pridružili še okusni Fika prigrizki in nato še hrustljave granole.

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.