Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri "Velika noč"

1. Organizator in izvajalec nagradne igre je podjetje Sodobni splet d.o.o., Tesovnikova ulica 44, 1000 Ljubljana, info@gajbica.si (v nadaljevanju organizator nagradne igre).

2. V nagradni igri lahko sodelujejo zgolj polnoletne fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju nagradne igre, kot tudi ne njihovi ožji sorodniki.

3. V nagradni igri "Velika noč" udeleženci sodelujejo tako, da pod objavo na Instagram profilu (@gajbica.si) označijo prijatelja, s katerim bi delili nagrado ter sledijo profilu na Instagramu.  

4. Organizator ima pravico da: obdeluje zbrane osebne podatke sodelujočih v nagradni igri »Velika noč« za potrebe izpolnitve naročila, statističnega vzorčenja, anketiranja, prilagajanje in segmentacijo ponudbe, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, obveščanje o poslanih pošiljkah, izvajanje usmerjenega ciljnega oglaševanja ter za pošiljanje drugega reklamnega gradiva. Sodelujoči v tej nagradni igri organizatorju dovoljujejo, za namene kontaktiranja, uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot npr.: pošta, elektronska pošta, SMS in drugo. Navedene podatke lahko navedeno podjetje obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve posameznika oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v zbirki, ter lahko od navedenih podjetij zahteva trajno ali začasno prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov oz. izbris iz zbirke.

5. Nagradna igra poteka od 23.3.2021 do 28.3.2021.

6. Nagrade:

  • Glavna nagrada: Darilna gajbica, ki vsebuje (1 x malo potico, 1 x hren, 1 x domača jajca, 1 x velikonočna prekajena šunka, 1 x hrenov namaz, 1 x kuhinjska krpa, 1 x čebulni olupki).

7. Za nagrado, opisano pod točko 6.:

  • v žrebu sodelujejo tisti, ki sledijo profilu @gajbica.si na Instagramu ter so v komentar označili vsaj eno osebo.
  • Nagrada bo dostavljena brezplačno na naslov nagrajenca.

8. Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani https://gajbica.si/nagradna_igra/  ter v story objavi na profilu @gajbica.si na Instagramu, najkasneje do 29.3.2021.

9. Organizator in izvajalec nagradne igre ni materialno, moralno ali kazensko odgovoren za kakršnekoli posledice, ki izhajajo iz nagrade ali koriščenja nagrade. Nagrajenec lahko prejme nagrado le enkrat.

10. Nagrade ni možno zamenjati za drugo nagrado ali gotovino, prav tako ni možno z doplačilom zamenjati vrste ali tipa nagrade. Nagrado lahko izkoristi zgolj nagrajenec.

11. Zapisnik nagrajencev nagradne igre se hrani pri organizatorju nagradne igre. Rezultati nagradne igre so dokončni in pritožba nanje ni možna. Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani organizatorja.

12. Nagrajenci bodo o nagradi, načinu in roku prevzema nagrade obveščeni preko družbenih omrežij (Instagram). Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti, če je uporabniško ime zmagovalca napačno ali nepopolno.

13. Nagrajenci lahko nagrade prevzamejo v roku, ki bo določen v obvestilu o izžrebani nagradi. V kolikor organizator nagradne igre s strani nagrajenca v roku dveh tednov po obvestilu nagrajenca iz kateregakoli razloga (na primer: e-naslov nagrajenca ni pravilen in podobno) ne prejme povratne informacije o prevzemu nagrade ali podatkov o davčni številki in nazivu pristojnega davčnega organa nagrajenca se šteje, da se nagrajenec izrecno odpoveduje nagradi, na podlagi česar je organizator prost vseh obveznosti po tej nagradni igri in lahko nagrado uporabi za kakršenkoli drug namen, povezan s promocijo.

14. Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če:

  • se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca ali 
  • se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje vseh pogojev, določenih v teh pravilih ali 
  • da je sodeloval v nagradni igri v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je izžreban v nasprotju s temi pravili ali 
  • se tudi po obvestilu izžrebancem le-ti ne odzovejo na prevzem nagrade, glede na navodila organizatorja nagradne igre.

15. Vsi sodelujoči v nagradni igri soglašajo, da so v primeru prejema nagrade njihovi podatki javno objavljeni.

16. Organizator si pridržuje pravico spremeniti pravila nagradne igre. V primeru spremembe, bo le-ta vidna na spletni strani organizatorja.

17. Nagradna igra poteka na ozemlju Republike Slovenije.

18. Za vse morebitne spore, nastale iz naslova nagradne igre, ki jih ni moč rešiti sporazumno, je pristojno sodišče v Ljubljani.

19. Pravila nagradne igre so objavljena na spletni strani  https://gajbica.si/nagradna_igra/

V Ljubljani, dne 23.3.2021

Gajbica.si
Sodobni splet d.o.o.
Tesovnikova ulica 44,
1000 Ljubljana 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.