Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Brazil (fino mleta)

Brazil (fino mleta)

V kavi se najdejo note karamele, vanilije, čokolade in medu in zaokroženo močno/srednje telo. Kava prihaja od manjših pridelovalcev, je višje kakovosti in zmeraj sveže pražena.

Kava je pridela na naraven način prihaja iz brazilskega narodnega parka Caparao. Je relativno nov kavorodni okoliš v katerem prevladujejo druzinske plantaze kave. Najprimernejši načini priprave so turška kava, kafetiera ali priprava z espresso aparatom. 

 

 

Cena: 9,40 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Tovarna kave je manjhna butična pražarna kave iz Maribora, katere bistvo predstavlja izbrana kava, ki je v vseh pogledih sveža in zato tudi veliko bolj živa. Je produkt pridelovalcev, ki so vam hvaležni, ker izbirate njihova skrbno pridelana kavna zrna, namesto tistih, ki jih ponujajo velike globalne korporacije.

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.