Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Balzamični grozdni kis

št. ocen: 1
Balzamični grozdni kis

Kis je narejen iz soka domačih brajd in zato ne vsebuje sulfita. Dodan je pasteriziran sok iz grozdja, brez konzervansov. Ker kis ni konzerviran lahko v steklenici nastane usedlina.

Sadjarska kmetija Trstenjak

Količina: 0,7 l

 

Cena: 3,40 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

SESTAVINE: Grozdni kis 88%, grozdni sok 12%. Minimalno 5% ocetne kisline.

HRANILNE VREDNOSTI:
Povprečna hranilna vrednost na 100ml
Energijska vrednost (kj/kcal) 105/25,
Maščobe (g) <0,02, od tega nasičene (g) <0,01,
Ogljikovi hidrati (g) 1,87, od tega sladkorji (g) 1,84,
Beljakovine (g) <0,10€, sol (g) <0,05

Na kmetiji Trstenjak raste že več kot 40.000 dreves: jablan, hrušk, sliv, marelic in nekaj kostanjev. Dopolnilna dejavnost pa je proizvodnja naravnih sokov in kisa, katere pasterizirajo na avtomatski pretočni liniji s toploto, ki jo pridobijo iz lesne biomase. Njihovi začetki segajo v leto 1962, ko je njihov stari oče zasadil prve nasade ribeza in bezga, nato pa je leta 1968 že delal ribezov sok za več kot 100 obiralcev in še zraven za pol vasi.

Sokove izdelujejo izključno iz svežega sadja zato je njihov sok vedno takšen, kakršno je sadje. Pravijo, da nikoli ne iščejo lažjih poti, zato je vsaka serija zgodba za sebe in ni nikoli popolnoma enaka prejšnji.

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.