Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Pečene oljke v oljčnem olju

Pečene oljke v oljčnem olju

Pečene oljke v oljčnem olju.

EKO izdelek.

  • Neto količina: 200 g
  • Neto plodov: 120 g
  • Uporabno najmanj do: datuma napisanega na proizvodu
 

Cena: 8,90 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Sestavine: EKO oljke, EKO oljčno olje, EKO lovor, EKO pomarančna lupina

Naša zgodba


Leta 1980 smo nad koprskim zaledjem, imenovanim Strmec, zasadili prve oljke. Vse skupaj se je začelo ljubiteljsko iz ljubezni do zemlje in predvsem zaradi uporabe oljčnega olja v domače namene. Do leta 1992 smo zasadili 360 dreves. Dogodki, ki so sledili v naslednjih letih, predvsem pa pozeba leta 1996, so povzročili, da smo morali vsa oljčna drevesa ponovno zasaditi. Od takrat do letos smo zasadili okrog 800 različnih vrst tega zimzelenega drevesa. Z leti je naša ljubiteljska dejavnost dobila profesionalni pridih.

Danes svoje oljčno olje tržimo z novo celostno podobo in družinsko blagovno znamko BEM, ki izhaja iz začetnic imen (Boris, Elvis in Matej) treh generacij moških v družini, od najstarejšega do najmlajšega.

Ekološka kmetija BEM

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.