Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Spremenjene cene dostave

Spremenjene cene dostave

13.09.2021

Verjetno že veste, da smo pri Gajbici precej transparentni in tako kot z vami delimo podatke o poreklu pridelkov in vse fine lepe novice, je prav, da ne skrivamo tudi tistih malo slabših informacij. Z vami bi radi bi delili, kako se posledice pandemije poznajo pri nas in kako bo vse skupaj vplivalo na nadalnje poslovanje.

 

Ukrepi in posledice pandemije

 

V času pandemije so začele cene rasti in na to je vplivalo več dejavnikov — med njimi logistične težave, posledične prekinitve v dobavni verigi hrane, zaprtja ob ukrepih za zajezitev širjenja novega koronavirusa, gibanje cen nafte, podražitev stroškov prevoza in pakiranja, neugodne vremenske razmere in seveda povečano povpraševanje.

Tudi pri nas se te posledice poznajo — vse več partnerjev se nam oglaša, da bodo žal morali podražiti izdelke. Kmetije imajo svoje težave, zato gredo cene sadja in zelenjave navzgor.

Podražili so se materiali — dražja je transportna embalaža (vse paprinate vrečke in kartonske škatle v katerih prejmete pridelke), za 50% se je podražila cena gajbic (ki vam jih ne zaračunamo), navzgor so šli prispevki za zaposlene (po novem bo delodajalec zanje kril še tedenske stroške testiranja) ter nekaj kar tudi zelo vpliva na nas, saj smo veliko na cestah — cene goriva.

 

Kaj to pomeni za nas in posledično vas?

 

DOSTAVA

Nekaj za kar vsi neradi odštejemo par evrov več, čeprav nam olajša življenje in prihrani čas — dostava. Sprejeli smo odločitev, da bomo cene dostav povišali. Po novem bo cena dostave po Ljubljani z okolico znašala 2,90 EUR, za druge kraje po Sloveniji pa 4,50 EUR.

Marsikdaj se pozabi, da je dostava ena tistih stvari, zaradi katerih nam samim ni treba hoditi naokoli, stati v kolonah, hoditi po trgovinah, tipati sadje in zelenjavo, ki se ga je dotikalo že nešteto drugih rok ... za dostavo stoji tudi priprava — program, ki vsak dan izriše optimalno pot pa punce v podpori, ki so na vezi z vami, naši fantje, ki vsak dan prej gruntajo, kje in kako bodo parkirali, da bodo lahko gajbico prinesli do vrat in tako dalje ...


CENE PRIDELKOV IN IZDELKOV

Tudi cene določenih izdelkov, sadja in zelenjave se bodo povečale (seveda ne vse) — vsak teden dobimo kakšen mail od partnerjev na to temo. Spremembe niso drastične in za marsikoga ne bodo pomenile velike razlike, a vseeno želimo, da veste, zakaj do tega prihaja. Kmetje se soočajo z raznoraznimi težavami (vremenskimi, primanjkljaj sezonskih delavcev, birokracija ...), partnerji pa so prav tako odvisni od dobave surovin, embalaže, transporta ...

Ne pozabite, da še vedno po vsakem nakupu na mail prejmete kodo za popust ob ponovnem nakupu, da vas 2x tedensko na mailu čakajo ugodnosti, da partnerji z veseljem tu in tam podarijo kakšen izdelek in da reklamacije jemljemo skrajno resno in se oddolžimo za svoje napake. Prijavo na e-novice lahko opravite s klikom na povezavo.

 

Hvala za vaše razumevanje

 

Vaše zadovoljstvo nam je najpomembnejše, ker brez vas ni nas. Upamo, da vas naštete spremembe ne bodo odvrnile od tega, da ne boste več z nami. Če pa, vas razumemo in ne obsojamo. Še vedno sta nam kvaliteta in lokalno poreklo zelo pomembna in od tega ne bomo odstopali samo zato, da ohranimo enake cene.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.