Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Imej se rada!

Imej se rada!

08.02.2021

Imej se rada in vse dni v letu skrbi za svoje zdravje!

Ob bližajočem se dnevu žena, smo se odločili narediti nekaj dobrodelnega! Povezali smo se z Združenjem Europa Donna Slovenija  ter pripravili prav posebno akcijo v kateri bomo zbirali sredstva, ki jih bomo prispevali v sklad za razvoj lokalnih programov Združenja Europa Donna Slovenija. 

Akcija bo trajala en mesec, vse do dneva žena (med 8.2. in 8.3.2021). Sredstva pa bomo zbirali s prodajo izdelkov v naši e-trgovini:

Namen akcije #imejserada je osveščati o zdravi prehrani, pomenu zdravega načina življenja ter skrbi za svoje zdravje. Med ključnimi sporočili, ki jih komunicirajo v Združenju Europa Donna je tudi smernica, da lahko ženske zmanjšajo tveganje za nastanek raka na dojkah, če uživajo zdravo in uravnoteženo prehrano z veliko sadja in zelenjave. Slednje pa je tudi ena izmed naših vizij, saj se pri Gajbici zavzemamo za to, da bi bilo kupcem na voljo čim več lokalno pridelanega sadja in zelenjave, ki ga dnevno odkupujemo od lokalnih kmetij in dostavljamo strankam na dom.

Nismo veliki, imamo pa veliko srce in naša želja je, da v tovrstni akciji zberemo čim več sredstev, zato bomo nadvse hvaležni, če nas pri tem podprete, da lahko skupaj naredimo nekaj dobrega za našo skupnost. 

 

 

Priporočamo

  • Jabolka Topaz domače

    Jabolka Topaz

    Sadjarstvo Slom

    Cena: 3,99 € V košarico

    1 kg

    Stanje zaloge: na voljo

    Topaz je zagotovo sorta jabolk, ki je v zadnjih letih najbolj popularna med našimi strankami. Jabolka sorte topaz veljajo za zelo okusna, nekateri jih imenujejo kar dragulj med jabolki. So izrazito rumeno oranžne do oranžno rdeče barve, čvrsta in sočna ter prijetnega kislega in hkrati sladkega okusa. Sorta topaz, ki izvira iz Češke, je stara sorta jabolk, ki je zaradi odlične arome in polnega okusa pri nas zelo priljubljena. Ni preveč čvrsto jabolko, in ravno zato je primerno prav za vse mlade in starejše.

    Več o produktu »
     
     
  • Krompir domače

    Krompir

    Kmetija Mustafa

    Cena: 2,35 € V košarico

    1 kg

    Stanje zaloge: na voljo

    Svetlo rumena sorta. Krompir  je primeren tako za kuhanje, kot za peko. 

    Več o produktu »
     
     
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.