Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Slovo črnemu petku

Slovo črnemu petku

26.11.2020

Dragi naši, mi se ne gremo akcij ob črnem petku in povedali vam bomo, zakaj ne.

Črni petek nas spodbuja k temu, da denar zapravljamo za stvari, ki jih ne potrebujemo. Nato pa nam zmanjka za tiste, ki jih dejansko potrebujemo ali bi si jih lahko privoščili — kot je recimo kakovostna lokalna hrana.

 

Nič več impulzivnih nakupov

 

V Sloveniji na letni ravni v povprečju vsak prebivalec zavrže 68 kilogramov hrane! Naša vizija je biti znamka, ki ozavešča potrošnike o čuječem kupovanju — kupujmo tisto, kar res potrebujemo in pri tem podprimo naše lokalne podjetnike ali kmete. In ko smo že ravno pri lokalnih podjetnikih in kmetih — skušajte se postaviti v njihovo kožo in si predstavljajte, kako močno se trudijo za svoje izdelke in kakšne stroške vse skupaj potegne za sabo. Potem pa se najde ljudstvo, ki zahteva, da se cena izdelka še dodatno zniža. Kaj kmetu ali podjetniku ostane na koncu? Bore malo.

 

Zaloga na zahtevo kupcev

 

Pri Gajbici smo čuječi tudi kar se tiče naših zalog — odvisne so od vaših naročil in posledično sadja in zelenjave ne skladiščimo dalj časa. Na koncu dneva nam tako ni potrebno odvečnih pridelkov metati v smeti, kot morda to počno v večjih trgovskih verigah.

 

Si z nami? 

 

Med tem, ko gospodarstvo hiti, bomo mi ob letošnjem črnem petku šli počasi. Upamo, da se nam pridružiš in narediš vsaj eno od sledečih stvari:

  • Reci adijo impulzivnim nakupom — načrtuj vnaprej.
  • Nehaj hiteti in se stresirati zaradi gneče pred trgovino — v miru prebrskaj ponudbo online.
  • Kupi toliko kolikor rabiš — pripravi si šoping listek ali vnaprej načrtuj, kaj bo na jedilniku v prihajajočem tednu.

 

Radi vas imamo,
Gajbica

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.