Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Gajbica & pekarna Osem

Gajbica & pekarna Osem

20.03.2020

V osrčju stare Ljubljane se med butičnimi hoteli, umetniškimi ateljeji in restavracijami nahaja čaroben prostor iz katerega vsako jutro zadiši po sveže pečenem kruhu. Pa ne kakršnem koli kruhu, ampak po takšnemu brez kvasa - kruhu z drožmi. Do sedaj ste verjetno že uganili, da govorimo o Pekarni Osem, kajne?

Z veseljem vas obveščamo, da smo združili moči s Pekarno Osem in v našo ponudbo vključili njihov kruh. Na voljo bo od 20.3.2020 naprej (ko ponovno odpremo e-trgovino). Količina je zeloooo omejena in na voljo samo pri naročilih, kjer imamo lastno dostavo (LJ in okolica, Štajerska ter Gorenjska).

In še nekaj informacij o samem kruhu. Spečen je na dan dostave, narejen je iz kislega testa (droži) in ne vsebuje aditivov. Na izbiro boste imeli tri različne okuse:

OSEM
Sestavine: pšenična moka tip 500 (85%), pšenična polnozrnata moka (15%), voda, sol.

OREHOVEC
Sestavine: pšenična moka tip500 (90%), pšenična polnozrnata moka (5%), ržena moka (5%), voda, sol

S SEZAMOM
Sestavine: pšenična moka tip 500(60%), pirina polnozrnata moka (40%), sezam, voda, sol.

Kar lepa novica, kajne?

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.