Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Dostava vitaminov v podjetje

Dostava vitaminov v podjetje

17.02.2020

Zdravje je temelj za dobro in uspešno življenje in delo – tako za posameznika kot za organizacijo. Ravno zaradi tega, bi moral vsak delodajalec na promocijo zdravja na delovnem mestu gledati kot na naložbo in ne na strošek.

Delodajalec, ki nudi dobro in stimulativno delovno okolje, lažje zaposli kvalitetnejši kader in pridobi na javnem ugledu. Zagotavljanje brezplačnega sadja na delovnem mestu, vašim zaposlenim pokaže, da vam je mar in se zato počutijo bolj cenjene in motivirane.


DOSTAVA SADJA V PODJETJE

Dostava sadja v vaše podjetje je najbolj stroškovno učinkovita prednost, ki jo lahko ponudite vsem zaposlenih, hkrati pa izboljša podobo ter ugled podjetja.

  • 79% zaposlenih je dejalo, da so se z uvedbo sadja na delovnem mestu počutili bolj cenjene.
  • Dejstvo je, da se ljudje iz dneva v dan bolj zavedamo pozitivnih lastnosti, ki jih ima zdrava prehrana na naš vsak dan in ravno zaradi tega je zdrava prehrana vse bolj cenjena tudi na delovnem mestu.
  • Podjetja, ki svojim zaposlenim nudijo podporo za zdravje in dobro počutje, bodo verjetno imela večja povpraševanja glede zaposlitve. Ankete v tujini so pokazale, da bi 87% zaposlenih raje zaposlovalo v podjetju, ki ponuja sveže sadje oz zdravo alternativo malice in dobro počutje.
  • Več kot 80% naših strank nam je povedalo, da se je po uvedbi sadja v pisarni "Kakovost življenja v pisarni" izboljšalo.
  • 70% zaposlenih je začelo jesti več sadja.
  • 45% osebja je manj nezdravih prigrizkov, kot je nekoč.

Dostava sadja

Zdravje je temelj za dobro in uspešno življenje in delo – tako za posameznika kot za organizacijo. Zdravi in motivirani zaposleni so ključ do poslovnih uspehov, saj so produktivnejši in ustvarjalnejši, redkeje zbolijo in organizaciji ostajajo zvesti.

 

Pozitivni rezultati sadja v podjetju

Raziskave tako strokovne kot tudi znanstvene literature o ekonomskih koristih (promocije zdravja na delovnem mestu) so same po sebi zelo zgovorne.

  1. Zmanjšani stroški bolniških odsotnosti (od 12 - 36%).
  2. Zmanjšanje stroškov prezentizma (stroški ki nastajajo zaradi oseb, ki so kljub slabemu počutju še vedno na delovnem mestu), posledično lahko te zaposleni prenesejo viruse na preostale zdrave zaposlene, hkrati pa svoje delo opravljajo slabše, saj niso popolnoma zdravi in pri močeh.
  3. Večja produktivnost do 20%.
  4. Visoka ekonomičnost, za 1 vložen evro dobimo 2,5 - 4,8 EUR.

Dostava sadja


DOSTAVA SADJA

Seveda obstajajo različne prakse promocije zdravja na delovnem mestu, vendar najpogosteje uporabljena je zagotovo dostava sadja. S tem, da delodajalec svojim zaposlenim omogoči sveže sadje na delovnem mestu poskrbi za zdravje zaposlenih, tako pri delu kot v prostem času. Raziskave so pokazale, da oseba, ki ima zdrave navade na delovnem mestu (kjer preživi vse več časa) le-te prenese tudi v svoj prosti čas.

Koristi pri prakticiranju promocije zdravja na delovnem mestu nima le delodajalec. Posameznik lahko v urejenem in zdravem delovnem okolju ohranja in krepi svoje zdravje, dosega boljše delovne rezultate, lažje napreduje.

Kot je rekel nemški filozof Schopenhauer, 1788-1860:

"Zdravje ni vse, vendar je brez zdravja vse drugo nič"


Dostava sadja

 

Postanite pisarniški HEROJ in nam pošljite informativno povpraševanje!

 

Povpraševanje podjetja landing page

Polja označena z * so obvezna!

    1. Sodobni splet d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov preberite v Pravilniku o zasebnosti.

Priporočamo

  • Pisarniška gajbica

    Cena: 29,90 € V košarico

    Stanje zaloge: na voljo

    Poskrbite za svoje zaposlene in jim ponudite ZDRAV in OKUSEN sadni prigrizek.

    Pisarniško gajbico smo napolnili s sezonskim sadjem, ki je poln vitaminov in mineralov ter bo vas in vaše zaposlene napolnil z dodatno energijo.

    Gajbica primerna za približno 8 oseb in zadostuje za približno 5 dni (odvisno od apetita).

    Več o produktu »
     
     
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.