Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Smoothie - zdrav način življenja

Smoothie - zdrav način življenja

23.04.2014

Po praznični hrani in lenarjenju vam bo telo še kako hvaležno, če mu boste privoščili očiščevalno kuro.  Za vas smo pripravili nekaj o smoothie - jih in recept za smoothie, ki bo vaš organizem prečistil in napolnil z energijo.

Smoothie je pravi recept za boljši začetek dneva, s katerim pridobite vse hranljive snovi, da vaše telo funkcionira optimalnopoleg tega pa za izdelavo smoothie - ja potrebujete le nekaj sadja, zelenjave in svojo domišljijo.

smoothie - ji zaužijete neverjetno količino vitaminov, mineralov, folne kisline, aminokislin in fitohranil. Pomagali vam bodo urediti prebavo, saj vsebujejo veliko vlaknin, ki bodo pomagale odplakniti odpadne snovi v črevesju in pomagale pri čiščenju telesa.

Redno pitje smoothie -jev bo izboljšalo izgled vaše kože, ta bo postala bolj napeta in čvrsta. Vsi tisti, ki imate težave z aknami, pa se bodo te omilile ali celo izginile. Poleg tega se boste z rednim pitjem smoothie-jev počutili lažje, bolj mladostno in imeli boste več energije!

Vse kar potrebujete za smoothie je preprost mešalnik za smoothie-je, sadje ali zelenjavo, nekaj tekočine in obilo domišljije. Najboljši del priprave smoothie-jev je, da praktično ne morete pokvariti recepta in da je uspeh vedno zagotovljen. 

Sestavine za naš zeleni smoothie:

  • 1 pest špinače
  • 1 jabolko
  • 1 banana
  • sok 1 pomaranče

Priprava:

Vse sestavine dobro operite in jih narežite na koščke, potem pa jih zmešajte v močnem blenderju in vaš smoothie je pripravljen! Po želji dodajte vodo, da smoothie ne bo tako zelo kašast. 

 

Priporočamo

  • Smoothie gajbica

    Cena: 37,90 € V košarico

    Stanje zaloge: na voljo

    V naši Smoothie gajbici vam želimo zagotoviti čim več različnih sezonskih sadežev. Sadje je odlično za pripravo okusno zdravih smoothie napitkov.

    Sadje v gajbici vam zagotovi dan poln energije. Izbiramo okusno in kvalitetno sadjeki vam ga na dan dostave ročno izberemo.

    Več o produktu »
     
     
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.