Št. produktov: 0
17.07.2019
Slastne zelenjavne pitice, ki se odlično prileže poleti ob kozarčku vina, še posebej se priležejo ob družbi. Ponudimo ga lahko kot toplo ali hladno jed.
Listnato testo razvaljamo in ga položimo na pekač. Narežemo na šest enakih kosov. Iz testa naredimo še nekaj centimetrov visok rob.
Češnjeve paradižnike operemo, prerežemo na polovico in pretlačimo.
Testo premažemo s paradižnikovo salso in obložimo s paradižnikom, bučkami, ki jih pred tem naribamo in dodamo po želji suho domačo salamo.
Naložimo postrgano burrato, dodamo origano.
Pečemo 30 minut na 220° C.
Pečene pogačice potresemo še z lističi bazilike. Postrežemo toplo ali hladno.
Ostanite na tekočem, prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših akcijah, novostih, receptih in zanimivostih.