Št. produktov: 0
24.06.2019
Kaj se zgodi, ko se kokos združi s slastnimi jagodami? Dobimo fantastično torto, ki bo navdušila vse ljubitelje kokosa in jagod pa tudi vse ostale, saj je tako dobra, da se ji enostavno ni mogoče upreti.
Zato smo se danes odločili za majhno sladko pregreho. Za tiste, ki ne jeste glutena, brez težav uporabite alternativo, moko brez glutena.
PODLAGA
NADEV
PODLAGA
Pečico segrejemo na 180 C. Združimo zmlete arašide, moko, kokos, maslo in sladkor v veliko posodo. Z roko zmešamo mešanico, dokler ne spominja na grob obrok. Ne mešamo preveč. Prestavimo v model za torto (26 cm) in pritisnemo na testo, da pokrijemo dno. Pečemo 20 minut, nato pustimo da se ohladi.
NADEV
Beljake in sladkor stepemo, da dobimo sneg. Kokos dodamo v sneg in rahlo z lopatico premešamo. Ko je zmes pripravljena jo premažemo, čez skorjo, nato dodamo jagode po nadevu in postrežemo.
Ta čudovit, lahek recept je lahko zajtrk, prigrizek ali pa sladica.
Ostanite na tekočem, prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših akcijah, novostih, receptih in zanimivostih.