Brezskrbno naročanje vodi v zdrav življenjski slog


Kolikokrat ste si že prisegli, da od zdaj naprej boste pa v svoje jedilnike res vnesli več svežega sadja in kakovostne zelenjave? In ko se že lotite, potrebnih sestavin nimate pri sebi. Naj vam olajšamo skrbi in mislimo namesto vas. Predstavljamo nov sistem naročanja, pri katerem boste sami izbrali velikost in vsebino gajbice, poleg tega pa določili kolikokrat na mesec bi gajbico želeli na dom. Vaše želje in potrebe so naša skrb, mesečno plačilo pa vas bo navadilo bolj zdravega načina življenja.

 
 
 

 

 


40% popusta na prvo gajbico!

 

 

 

 
 
 

Nov sistem naročanja

V hitrem tempu življenja včasih pozabimo na veliko stvari, zato nam urnike krojijo opomniki in samolepljivi listki. V poplavi informacij, ki jih prejemamo in oddajamo na dnevni ravni, vam vsaj eno stvar lahko povsem olajšamo mi. Začenjamo namreč z novim sistemom naročanja, s to novostjo pa vam prihranimo čas in denar. Hitro življenje še ni nujno pogojeno tudi s hitro prehrano. Zato raje hitro spremenimo navade, posledično pa se bomo navadili tudi na bolj zdrav način prehranjevanja.
 

Redno naročanje se splača!
 

Število dostav Popust na prvo dostavo (na prvo gajbico)
4 dostave (vsak teden) 40%
2 dostavi (vsaka 2 tedna) 28%
1 dostava (vsak mesec enkrat) 20%


 

OGLEJTE SI NAŠE GAJBICE

 
 
 

 

 


Kako deluje? 

 

 

 

 
 
 

Kako deluje sistem naročanja?

Izbrano gajbico naročite vsaj enkrat mesečno, lahko tudi vsak teden, plačate pa na mesečni ravni. Izbirate lahko med sadno, zelenjavno ali mešano gajbico. Pred vsako novo dostavo vas bomo individualno kontaktirali in preverili ali bi želeli mogoče kakšen izdelek oz. pridelek zamenjati. 
 

Kako izbrati mesečno oz. redno dostavo?

Večina gajbic, ki vsebujejo raznovrstno sadje in zelenjavo imajo v spletni trgovini na posameznem opisu možnost spremembe števila dostav. Tako lahko sedaj izbirate med različnimi obdobji dostave posamezne gajbice.
 

Primer izbora tedenske dostave (4 dostave) spodaj:


Različne vsebine in velikosti

Odvisno od vaših želja in potreb, bomo prilagodili in sestavili gajbice, ki bodo brez vašega dodatnega naročanja vsak teden ali mesečno našle pot do vaših vrat.


Možnost menjave izdelkov

Kot smo že napisali, lahko izbirate med sadno, zelenjavno ali mešano gajbico. Pri tem upoštevajte še eno pozitivno stran tega sistema naročanja, in sicer, da sami lahko določite nekaj konstantnih izdelkov, nekaj pa jih spreminjate, dodajate ali odvzemate po mili volji. Ne pozabite, da na gajbica.si izbiramo le najbolj kakovostne izdelke, poudarek je seveda na sezonski zelenjavi in sadju, naša ponudba pa je izjemno pestra in vsebuje tudi pridelke katere je moč pridelati le v tujini (tropsko sadje, nesezonsko sadje in zelenjava...).
 

Zakaj izbrati redno dostavo?

Vnesite v svoje jedilnike barve, vitamine in si pripravite zdrave malice, kosila ali prigrizke. Naj vas ne skrbi, da ste pozabili gajbico naročiti, saj mi mislimo namesto vas.
 

Izberite vsebino, plačajte mesečni račun, vse ostalo pa prepustite nam! 
 

 enostavno naročanje

 mesečni račun

 povrnjen denar/zamenjana živila v primeru reklamacije

 prilagodljiva dostava

 dodatne ugodnosti za redne naročnike

 le najboljše sadje in zelenjava

 
 
 

 

Ne spreglej naših spomladnih gajbic
 

Zmešanko gajbica

Sunshine gajbica

Anti stresko gajbica

 

OGLEJ SI OSTALE GAJBICE

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.