Popaj gajbica

1 ocena

Popaj gajbica vsebuje svežo zelenjavo, ki vsebuje veliko količino antioksidantov, če boste dnevno zaužili dovolj zelenjave, ne boste postali tako močni kot Popaj, bo pa zagotovo vplivala na vaše razpoloženje, spočitost in mirne živce. 

Gajbica je sestavljena iz sveže zelenjave iz Kmetije Uštinec, katero skrbno izberemo na dan dostave. Gajbica je sestavljena iz sveže zelenjave, katero skrbno izberemo na dan dostave.

* V primeru, da na dan dostave kmetija Uštinec določenega pridelka nima, ga odkupimo pri drugemu dobavitelju. 

ZAMENJAJ VSEBINO GAJBICE

 

Cena: 18,90 €

Stanje zaloge: na voljo

V košarico ste dodali izdelek za katerega je potrebno biti star najmanj 18 let.

 
 
 

Popaj gajbica vsebuje cca. 6 kg zelenjave:

* Pri teži pridelkov lahko pride do odstopanja. Pri tehtanju vedno dobite brezplačno kakšen gram več.

V košarico

Cena: 18,90 €

Stanje zaloge: na voljo

 

Koristne lastnosti zelenjave:

  • mlad krompir varuje debelo črevo pred rakom, čisti kri, deluje protivirusno, krepi kosti in pomirja. Lupina krompirja je antioksidant, ki se bojujejo s prostimi radikali, varujejo pred rakom in drugimi obolenji, celo upočasnjujejo proces staranja.
  • brokoli je ena izmed najbolj hranljiv zelenjav, saj vsebuje veliko antioksidantov in C - vitamina, ki krepijo naš imunski sistem. Brokoli ima višjo stopnjo kacija (za boljše kosti) kot pa nekateri mlečni izdelki. Znano je tudi, da viša raven testosterona.
  • špinača je pomemben vir energije. Zaradi folne kisline je pomemben del prehrane za nosečnice in dojenčke. Vsebuje močan antioksidant, ki zavira proces staranja in bolezni povezane z njim - slepoto.
  • solata vlaknine v solati izboljšujejo prebavo, nase vežejo strupene in maščobne snovi.
  • paprika vsebuje veliko vitamina C, ki je pomemben za imunski sistema, kosti in zdravo kožo, vsebuje ga kar 3-krat več kot citrusi. Paprika je močan antioksidant, ki na telo deluje kot antidepresiv.
  • korenje pomaga preprečevati zobno gnilobo, je idealen za prehrano nosečnic in dojenčke. Vsebuje pomembne antioksidante, ki preprečujejo rast rakavih celic in izboljšujejo vid.

   Brezplačna dostava na območju Ljubljane in okolice.

V naslednja mesta Kranj, Celje, Maribor, Hoče, Koper, Izola in Novo mesto tudi dostavljamo in sicer preko ekspresne službe City Express:

Strošek dostave do 15 kg znaša 3,90 eur.

 Preverite, ali dostavljamo tudi v vaš kraj.

Brezskrbno naročanje vodi v zdrav življenjski slog

Kolikokrat ste si že prisegli, da od zdaj naprej boste pa v svoje jedilnike res vnesli več svežega sadja in kakvostne zelenjave? In ko se že lotite, potrebnih sestavin nimate pri sebi. Naj vam olajšamo skrbi in mislimo namesto vas.

Predstavljamo nov sistem naročanja, pri katerem boste sami izbrali velikost in vsebino gajbice, poleg tega pa določili kolikokrat na mesec bi gajbico želeli na dom. Vaše želje in potrebe so naša skrb, mesečno plačilo pa vas bo navadilo bolj zdravega načina življenja.

 Več o redni dostavi si lahko preberete tukaj.

Anonimen
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.